To je to što me zanima!

Halilovićev brat utrpao golčinu u preokretu čudesnih Puljana!

Zategao je Dino s ruba šesnaesterca tehnički zahtjevan udarac kojim se Istra vratila u igru poslije prvog vodstva Cibalije. Vinkovčani su ponovno poveli, ali neuništiva Istra je u 84. i 88. minuti stigla do četvrtfinala kupa
Vidi originalni članak

Cibalia i Istra 1961 u Vinkovcima su odigrali utakmicu osminu finala domaćeg kupa i bila je to prava nogometna ljepotica u kojoj su Puljani uz 2-3 izborili plasman u četvrtfinale.

Čudesan je to podvig gostiju iz Pule koji doslovno spajaju kraj s krajem već neko vrijeme...

Domaći su stigli u vodstvo iz penala golom Marka Pervana u 41. minuti da bi Dino Halilović u 41. majstorijom vratio goste u igru.

VIDEO: Gol Marka Pervana iz 41. minute

VIDEO: Gol Marka Pervana iz 57. minute

Uz 1-1 se otišlo na poluvrijeme, a baš je gol mlađeg brata Alena Halilovića prava majstorija koju treba pogledati još nekoliko puta.

VIDEO Halilovićevog gola pogledajte OVDJE.

Zategao je Dino s ruba šesnaesterca tehnički zahtjevan udarac kojim se Istra vratila u igru. Domaći golman Nevistić ostao je nemoćan.

Iako je Istra dvaput bila u rezultatskom minusu, nisu klonuli duhom niti u najtežim trenucima po klub u povijesti. U zadnjih deset minuta izveli su pravo čudo i preokrenuli rezultat preko penala Mitrevskog u 84. minuti, odnosno golom Grujevića četiri minute kasnije. Oba gola režirao je neuhvatljivi Loren Maružin kojeg je Raić Sudar ubacio pri 2-1 za domaću momčad. Izborio je penal pa asistirao za pobjednički gol!

VIDEO: Gol Riste Mitrevskog iz 84. minute

VIDEO: Gol Marina Grujevića iz 88. minute

Tako se Istra 1961 plasirala među osam najboljih u Kupu gdje su plasman još ranije izborili Dinamo, Osijek, Hajduk, Rudeš, Inter i Lokomotiva. 

Osmi putnik saznat će se sljedeći utorak kada se sastaju Gorica i Rijeka.

Podsjećamo, u subotu su Cibalia i Istra 1961 odigrali utakmicu u domaćoj ligi i gosti su bili prilično uvjerljivi u 1-4. Doduše, danas su oba trenera ispremiješala sastave, ali i u takvoj postavci stvari opet su se bolje snašli gostujući igrači.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Lisitza00 07.11.2017.

    strasna stvar. idem se napit...

  • Puyol05 07.11.2017.

    Prodajem odojke 0998546139

  • Mali Ali1 07.11.2017.

    Bolji je od Halilovica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare