To je to što me zanima!

Halo, kontrola leta? Kapetane Luka, koliko si visoko skočio?!

Od Super Marija, preko atletike do košarke, Luka zaista može sve...Na terenu je protiv Grčke bio najniži od Hrvata, ali slaveći gol, hrvatski kapetan skočio je gotovo metar u vis
Vidi originalni članak

Od Luke Modrića smo se na svašta naviknuli. On asistira, zabija, pokreće napade i kontrolira ritam igre, ali da skače? Ma ne. Imamo za to Mandžukića, Perišića, Lovrena i ekipu. Kad ono.... Nakon gola Grcima Luka se zatrčao i - poletio!

Od Super Marija, preko atletike do košarke

- S ovim skokom šteta je što vam on izvodi kornere. Ali poznajući Luku, vjerojatno bi uspio izvesti i zabiti - napisao je jedan korisnik Twittera i oduševio sve. 

A hrvatsku naciju oduševio je kapetan koji je pokazao da nije zaboravio igrati.

Sve što je trebalo učiniti, koliko god to jednostavno zvučalo, je da mu se da sloboda prema naprijed, da to pojednostavnimo, pustiti ga da igra, bez da se vraća po loptu golmanu u krilo ili da odrađuje defenzivne zadatke, neka to rade drugi. 

A ovo je rezultat: 90 minuta, gol, 79 dodira lopte, 56 dodavanja od čeka 83.9 posto točnih, dvije namještene šanse, jednu za Vrsaljka, drugu za Perišića, dva uklizavanja, jedno presječeno dodavanje i jedan udarac na gol. 

I uz sve to ovaj nebeski skok...

Idi na 24sata

Komentari 47

  • dubioza123 11.11.2017.

    Da nas godinu dana trenira dalic na iducem europskom smo medu 4 najbolja

  • babic2 11.11.2017.

    Dobar je on samo da nije zaboravan

  • pacovikozec 11.11.2017.

    Sta bi barca dala da u svojim redovima ima luku

Komentiraj...
Vidi sve komentare