To je to što me zanima!

Halo, taksi! Rakitić je kući s aerodroma krenuo pješice!?

Rakitiću nije preostalo drugo nego s crnom putnom torbom krenuti pješke prema gradu, poput ostalih putnika koji su sletjeli ondje. Kasnije je ipak uspio uhvatiti taksi
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u ponedjeljak sletio iz Cardiffa u Barcelonu, morao je ići pješke s aerodroma prema gradu nakon što su katalonski prosvjednici blokirali zračnu luku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rakitić, 31-godišnji vezni igrač Barcelone, vratio se u glavni grad Katalonije nakon što je u nedjelju igrao utakmicu između Walesa i Hrvatske koja je završila 1-1.

Prosvjednici u Barceloni ogorčeni presudama katalonskim dužnosnicima nastoje blokirati lokalni aerodrom El Prat gdje je ranije tijekom dana došlo do policijske intervencije. Prekinute su željeznička i metro-linija do grada. Ispred aerodroma nalaze se deseci nepomičnih, blokiranih automobila.

Rakitiću nije preostalo drugo nego s crnom putnom torbom krenuti pješke prema gradu, poput ostalih putnika koji su sletjeli ondje. Kasnije je ipak uspio uhvatiti taksi. 

- Sve je sređeno, stigao je kući - rekla je njemu bliska osoba u telefonskom razgovoru za Hinu tijekom popodneva.

Odgođeno je 16 letova s tog aerodroma, 15 aviokompanije Vueling i jedan Iberije. Prosvjednici nastavljaju dolaziti pješke cestom prema aerodromu pa se se automobilima ne može ići ondje. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 32

  • magard 15.10.2019.

    Ja sam se slucajno zadesio tamo ali sam isao u obrnutom smjeru,krenuo sam 3 sata prije leta i jedva stigao.

  • Veritas_91 14.10.2019.

    Kako je igrao trebao je pješačiti iz Cardiffa

  • veckovinkovci 14.10.2019.

    Takavog igrac I osoba zasluzila je da ga ceka 10 auta Zalosno je kako su ljudi pojedinci lose osobe prema nasem Ivanu Ivane ti to nisi zasluzio

Komentiraj...
Vidi sve komentare