To je to što me zanima!

Hamilton: Ferrari? Znam da mi crvena boja jako dobro stoji....

Kada sam stigao u Mercedes, rekao da ne želim biti prvi vozač ekipe. Samo sam želio uživati isti status kao timski kolega. Šest godina kasnije razmišljam isto, govori Hamilton
Vidi originalni članak

Lewis Hamilton klizi prema još jednoj tituli svjetskog prvaka, šestoj u karijeri. Pet utrka prije kraja ima 73 boda prednosti ispred Valtterija Bottasa i uskoro bismo trebali gledati još jednu njegovu proslavu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, i za Mercedes u čijem je bolidu godinama makar se nerijetko spekuliralo o njegovom odlasku, prije svega u Ferrari.

- Znam da mi crveno dobro stoji - rekao je Britanac na temu možebitnog prelaska u Ferrari.

- To je vrlo težak scenarij. U Mercedesu sam od 13. godine i premda su promjene uvijek "cool", odanost znači sve. Zato, uostalom, i imam tetovažu.

Ferrari svoju vozačku postavu ima vezanu do 2021. godine dokad traju ugovori Sebastianu Vettelu i Charlesu Leclercu. Dok mladi Mongežanain briljira posljednjih tjedana, s Nijemcem su sve više nezadovoljni, pa se nagađa da bi njegovo mjesto, poželi li, mogao uzeti Hamilton. No, kako je i sam rekao, taj scenarij malo je vjerojatan.

- Kada sam stigao u Mercedes, rekao da ne želim biti prvi vozač ekipe. Samo sam želio uživati isti status kao timski kolega. Šest godina kasnije razmišljam isto. 

I vozi isto. Ili još i bolje...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 07.10.2019.

    ...dok mladi MONGEŽANAIN briljira... Koji je to k... mongežanain??

  • križar veliki 07.10.2019.

    ne razumijem,zašto bi napustioMB iotišao u cmizdrave ferariste,s konja na magarca,nema šanse

  • obama terorist 07.10.2019.

    Bravo Davore...lijepo je procitat Monegazanin a ne kao sto su pisale tvoje kolege do sada monezanin hehehe...ne kazem da je neispravno ali vidi de da skole vodili nisu! Lewis bi mogao sjesti za Ferrari 2021..ako se trampa nebi prije desila Ham-Vettel.

Komentiraj...
Vidi sve komentare