To je to što me zanima!

Hamilton: Ne zabavljam se više, ova F1 je kao zatvor

Ja sam vozač, a ne političar. Shvatio sam da u formuli 1 ima previše politike. Osjećam se kao da sam nevin u zatvoru, jada se Lewis Hamilton
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih F1 vozača u velikoj je krizi zbog početka sezone koji nitko nije očekivao. Ne samo zbog rezultata. Prvak svijeta priznao je da mu posljednja događanja i problemi u F1 jako idu na živce.
- Ja sam vozač, a ne političar. Shvatio sam da u formuli 1 ima previše politike. Osjećam se kao da sam nevin u zatvoru. Želim uživati u vožnji, a ne baviti se politikom. Nije mi više zabavno voziti u ovakvim okolnostima - rekao je Hamilton.
Ipak, dodao je kako ne pomišlja na predaju iako je za njega obrana naslova već sada praktički nemoguća:
- Brawn ima bolid za pobjede. Bit će teško, no ja uvijek izlazim na stazu pobijediti.  Mi imamo prostora za napredak, no Button radi zaista odličan posao.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • god of war 15.05.2009.

    mali zbori onako kako treba,i nije to samo nejmu nego svima nama!! ova sranja pravila su i hoće i dalje tjreat gledatelje i sa tribina i s tv-ova! znao sam se za australiju prije dignut u 04-05h i gledat,isto vrijedi i za mlejziju-japan,nisam propustio u 10god gledanja F1 ni 5-6 utrka,a sad znam da neću ništa propustit negledavši ju! šteta!!

  • House 15.05.2009.

    Hamiltone, inače mi ideš na živce, ali ovo je jedino što si dobro rekao. FORZA FERRARI!!!!

  • fisherman 15.05.2009.

    je da te ne volim, al si istinu rekao.. nažalost, ni je ne guštam više niti se zabavljam gledajući f1..

Komentiraj...
Vidi sve komentare