To je to što me zanima!

Hamilton otišao iz kluba jer ga nisu plaćali, Kasun u Ciboni?

DOLAZI KASUN Cibona pregovara s bivšim hrvatskim reprezentativcem Marijom Kasunom. On želi doći, no zbog nezgodne ozljede ruke može igrati tek u ožujku
Vidi originalni članak

Justin Hamilton zatražio je raskid ugovora. No nije u pravu jer mu dugujemo samo jednu plaću, rekao je Zdenko Antunović, direktor Cibone.

A Hamilton tvrdi da mu nisu isplaćene tri plaće, zbog čega se nije niti pojavio na treningu u utorak, ispraznivši pritom i ormarić u svlačionici.

- Menadžer mu je pronašao novi klub i sad igraju prljavu igru. Nisu fer jer su preko nas dobili i hrvatsko državljanstvo - istaknuo je Antunović, koji će se s Hamiltonom pokušati dogovoriti da ipak ostane do kraja sezone.

Uprava će uskoro predstaviti novog inozemnog razigravača, a u Cibonu će vjerojatno doći i bivši hrvatski reprezentativac Mario Kasun (32).

On želi u Cibonu, no zbog ozljede ruke bit će spreman tek za hrvatsko prvenstvo u ožujku. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kobac u letu 24.01.2013.

    Kasun je kao covjek NULA,uzeo je 2 trosobna stana u zagrebu za igranje istoimeni klub,sad mu treba jos koji ocito pa hoce u cibonu,pohlepan i pokvaren covjek.,.znam ga osobno pa pisem ono sto je istina..slican je Davoru Sukeru.

  • šokre1981 24.01.2013.

    kasun,ptica selica.pitanje je samo koliko će mu još trebati da poslje te ozljede uđe u formu.i šta može donjeti ciboni jer gdje god je došo nije se baš pokazo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare