To je to što me zanima!

Hamilton: Sad će mi biti jako teško osvojiti naslov

Lewis Hamilton, 25-godišnji pilot McLarena, nije završio drugu uzastopnu utrku SP-a u Formuli 1. Hamilton nije imao svoj dan niti na VN Singapura
Vidi originalni članak

Na noćnoj je singapurskoj utrci, jednako kao i dva tjedna prije u Monzi, Hamilton morao odustati nakon kontakta s bolidom suparničkog vozača, Red Bullova Marka Webbera, vodećeg u ukupnom poretku.
- Iskreno, nisam sasvim siguran što se dogodilo. Webber mi je bio u mrtvom kutu. Moram pogledati snimku - rekao je Hamilton pojasnivši potom dodatno:
- Stvarno ne znam što se dogodilo. Ušao sam u zavoj ne vidjevši nikog pored sebe.
Na pitanje može li u posljednje četiri utrke sezone svejedno izboriti naslov prvaka, svjetski prvak iz 2008. godine je odgovorio:
- Mislim da će sada to biti jako teško. Do kraja ima još dovoljno utrka, čak četiri. Ipak, razočaran sam jer nisam očekivao da će mi se u ovom dijelu sezone dogoditi dvije najgore utrke. Nadam se da ipak imamo izgleda. Ako ne ja, onda barem Jenson Button.
Za vodećim Australcem Markom Webberom tamnoputi Britanac trenutačno zaostaje 20 bodova na trećem mjestu. Button je peti s još pet bodova manje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • uvijek istina 26.09.2010.

    Webber je vozio po prpisdima i Hamilton nije bio s 2/3 bolida ispred Webbera te ga zato nisu mogli kazniti :)

  • uvijek istina 26.09.2010.

    *** Izbrisano zbog pisajna velikim slovima *** Admin

  • onaj 26.09.2010.

    U Monzi je sam zasro i zasluženo izletio jer se zabijao gdje nije imao nikakve šanse za pretjecanje. No ovdje je po meni krivac Webber koji je na kraju sretno prošao. Hamilton je bio na vozačkoj putanji, gotovo cijelim bolidom ispred, vidjelo se da Webber nema nikakve šanse ali je išao na nož. Jebiga događa se, ali po meni ovo nije samo vozački incident kako su ga suci ocijenili. Zbog ovoga poteza želim da ako već Hamilton ne može, Alonso osvoji prvenstvo, samo da nije ovaj krele Webber!

Komentiraj...
Vidi sve komentare