To je to što me zanima!

Hamilton: Zbog Vettela ljudi spavaju za vrijeme naših utrka

Ma, već je osvojio naslov! Čak i da ne završi jednu od pet utrka do kraja sezone, vjerojatno bi opet bio prvak, komentirao je Lewis Hamilton Vettelovu dominaciju
Vidi originalni članak

Nijemac Sebastian Vettel na korak je od osvajanja četvrtog uzastopnog naslova u Formuli 1 i to nakon devet od ukupno 14 ovosezonskih utrka. U ukupnom poretku vozač Red Bulla ima 77 bodova više od Ferrarijevog Fernanda Alonsa pa su protivnici već počeli "zanovijetati".

- Ma, već je osvojio naslov! Čak i da ne završi jednu od pet utrka do kraja sezone, vjerojatno bi opet bio prvak - rezignirano će Mercedesov Lewis Hamilton.

Vettelovu dominaciju usporedio je s onom Michaela Schumachera.

- Suosjećam se s ljubiteljima Formule 1 jer se sjećam razdoblja kad je Schumacher dominirao. Budio bih se ujutro kako bih pogledao start utrke, a onda bih išao dalje spavati jer sam znao kako će završiti. Siguran sam da je tako i danas - rekao je Hamilton.

Dominatni Vettel pobijedio i u Koreji, stigao korak do naslova

Idi na 24sata

Komentari 31

  • drakula 2 13.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • viggen945 09.10.2013.

    pravila su debilna...pogotovu taj drs...i sta njih briga koje ce ko gume i koliko ceih puta stavljat....f1 otisla k vragu......jedino volim gledat kimmija jer je neopterecen... a kad ode briga me...prije nije bilo trke da je nisam gkledao..sad mi je svejedno...

  • morenocro 08.10.2013.

    haha,zamisli kad to kaže vozač formule 1,pa kako je onda nama koji to(ne)gledamo!?? Nije ovo nikakava formula 1 nego totalna sprdačina! Nekad je moralo sve utihnuti nedjeljom i svi su se razbiježali jer sam bio 100% nabrijan da mi počinje formula,a sad me ne hebe 5%! Zahvaljujući pametnjakovićima kao što je Berni!Majmun jedan engleski!

Komentiraj...
Vidi sve komentare