To je to što me zanima!

Hamren: Hrvatska je jedna od najsnažnijih momčadi svijeta

Modrić je za mene vrh, ključ hrvatske igre, ali imaju još tri vrlo dobra napadača koji su strašno jaki i mogu zabiti u svakom trenutku, rekao je švedski izbornik Hamren
Vidi originalni članak

Nešto kasnije, nakon što je hrvatska reprezentacija održala konferenciju za novinare u Klubu navijača Uvijek vjerni, novinarima se u hotelu Sheraton obratio izbornik švedske reprezentacije Erik Hamren koji je najavio utakmicu s Hrvatskom u srijedu.

Na pitanje igra li Hrvatska kao Francuska i Engleska, Hamren je odgovorio:

- Hrvatska je na tom nivou jer je jako snažna momčad što dokazuje mjesto na Fifinoj ljestvici, jedna je od najsnažnijih momčadi na svijetu - rekao je Hamren i istaknuo najveću koja dolazi iz hrvatskih redova.

- Modrić je za mene vrh, ključ hrvatske igre, ali imaju još tri vrlo dobra napadača koji su strašno jaki i mogu zabiti u svakom trenutku.

Recept za Hrvatsku?

- Moramo igrati jako dobru obranu. Ako ne bude obrana na nivou jao si ga nama. Igraju doma i napast će od prve minute - rekao je Hamren i za kraj nahvalio Slavena Bilića.

- Ne znam kako radi, ali rezultati su mu impresivni i za mene je dobar izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • gorski1 29.02.2012.

    sutra nam repka igra , a vi razvalili o dinamu i hajduku , j.....be mi se di se igra , zagreb , split , rijeka , vazno mi je da moje ljute hrvatine boj dobiju , dobro je neko reka , da nam je drzava veca nego sto je , kakvi smo , mi bi je u tren raz,,,,,,bali , da je ni svi andjeli sacuvali nebi. naprijed hrvatska.

  • ma_da_25 28.02.2012.

    koja su to tri napadača o kojima on priča?

  • medicine 27.02.2012.

    možemo biti ponosni tako mala zemlja u prvih 10 na svijetu,bravo biliću i bilić boysi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare