To je to što me zanima!

Hamšik, Higuain i suigrači iz Napolija kao golišavi gladijatori

Napolijevi Gonzalo Higuain, Marek Hamšik i Jose Callejon u novom se kalendaru pojavljuju u društvu ljepotice kao neka vrsta 'erotičnih rimskih vojnika/gladijatora'...
Vidi originalni članak

U razdoblju kada veliki broj nogometnih klubova radi kalendare za nadolazeću godinu i očekuje veliku zaradu od istih, talijanski Napoli odlučio je napraviti svoju verziju koja je malo - drugačija

Gonzalo Higuain, Marek Hamšik i Jose Callejon pojavljuju se u društvu ljepotice kao neka vrsta 'erotičnih rimskih vojnika/gladijatora', a na drugoj fotografiji koja je 'procurila' na internet nalazi se trener Rafa Benitez za kojeg su u komentarima simpatično primijetili da je samo 'dokaz kako je njegova taktika ostala u prošlosti'. 

Kao točka na 'i' pojavio se i video sa snimanja kalendara u kojem se pri kraju može vidjeti Higuain sa zavezanim rukama, koji čeka da ga polugolog 'objese'. Pitanje je samo iz kojeg razloga su spomenuti igrači pristali na ovakva snimanja i jesu li uopće imali izbora. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • odbjegli rastura 04.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • strmi007 03.12.2014.

    bravo za njih

  • 1986bbb 03.12.2014.

    bolje da poncu igrat..a ne da moram strepit do zadnje sekunde za x2 protiv sampdorie.

Komentiraj...
Vidi sve komentare