To je to što me zanima!

Hari slomio ruku, Verhoeven ga grlio i tješio: Ponovit ćemo ovo

Rico Verhoeven i Badr Hari bili su glavna borba Glory eventa i jedan od najiščekivanijih mečeva u ovom sportu proteklih deset godina. No završilo je razočaravajuće za Harija i navijače
Vidi originalni članak

Nizozemac Rico Verhoeven (27) ostao je Gloryjev prvak pobijedivši jubilarni 50. put u karijeri nakon što je Badr Hari slomio ruku i nije mogao nastaviti borbu.

Spektakularni meč dvojice najdominatnijih K-1 boraca u ovom trenutku završio je razočaravajuće po Badr Harija i navijače u njemačkom Oberhausenu.

Verhoeven i Hari bili su glavna borba Glory eventa po K-1 pravilima i jedan od najiščekivanijih mečeva u ovom sportu proteklih deset godina. Hari se vratio u ring nakon više od godinu dana, a čekao ga je prvak Verhoeven kojeg je udzrmao na početku borbe. Verhoeven je uzvratio u drugoj rundi.

Koljenom je udario Harijevu desnu nadlakticu i to je bio kraj. Rico Verhoeven nije mahnito slavio, već je pokazao kako je pravi šampion i čovjek.

Došao je do Harija, zagrlio ga, pokušao ga utješiti pa čak i nasmijati.

No Hariju baš i nije bilo do smijeha.

- Nisam ovako htio pobijediti. Nadam se da će biti revanša. Napravit ćemo ovo još jedanput, ne samo zbog nas, već i zbog navijača - rekao je Verhoeven.

- Razočaran sam kako je sve završilo... Dosta toga lošeg dogodilo mi se u životu, ali navijači su ostali uz mene. Mislim da nitko nije htio da se borba ovako završi. Želim revanš, nokautirat ću ovog tipa - dodao je Hari.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • pjetro69 11.12.2016.

    Ovi virgin 9 old kids koji spominju ronalda na tipkovnici samo to i mogu lagano sutra zlatna lopta ronaldu

  • 159 11.12.2016.

    Citam komentare i vidim kolko jadnih ljudi ima kad je 90% komentara o Hariu i Ronaldu... Hejteri zlatna lopta ubrzo kod Ronalda bok bok

  • fcbarca_1 11.12.2016.

    Kako će sada držati svijeću Gaynaldu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare