To je to što me zanima!

Harry: Ako je on najbolji, tko je naš najgori sudac?!

Nevjerojatan preokret Uniteda u drugom dijelu razljutio je trenera Tottenhama Redknappa koji za poraz krivi glavnog suca Howarda Webba
Vidi originalni članak

Bila je to katastrofalna odluka suca. Gomes je reagirao odlučno i izbio loptu Carricku. Nije bio penal. Bio je to poklon Manchesteru koji je preokrenuo tijek utakmice, rekao je ljuti Harry Redknapp nakon utakmice na Old Traffordu. Njegov Tottenham vodio je 2-0 na poluvremenu i činilo se kako Spursi niti ovaj put neće izgubiti od kluba iz takozvane 'velike četvorke'.
U 56. minuti Gomes je srušio Carricka u šesnaestercu i sudac Howard Webb pokazao je na bijelu točku.
- Ne kažem da je bio nepošten, no jednostavno je imao loš dan. On bi trebao biti naš najbolji sudac, no ako je tako, nakon ovoga danas, volio bih vidjeti kako sudi naš najgori sudac. Imao je katastrofalan dan i svojim odlukama usmjerio je utakmicu na stranu Uniteda - priča Redknapp. S druge strane igrači Manchestera bili su oduševljeni preokretom.
- Ovo je briljantan preokret. Sad smo još bliže naslovu, sve imamo u svojim rukama - rekao je junak susreta Wayne Rooney.
S njim se složio i Cristiano Ronaldo.
- Ovo je sjajan rezultat, postići pet pogodaka u drugome poluvremenu je upravo briljantno. Nakon odmora smo si rekli da ćemo postignemo li jedan pogodak, zabiti tri ili četiri puta - otkrio je najbolji svjetski nogometaš.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • franja0611 26.04.2009.

    C.Ronaldo nije najbolji igrač, to je gospodin Messi...ko nemisli tako može mi ga lagano populjugat

  • Popolo 26.04.2009.

    Ma boli me kurac i za Manchester i za Totenham i za Webba, bitno da ga je naš Lukica piknul

  • JAX 26.04.2009.

    vas najgori sudac je nas najdrazi graham poll

Komentiraj...
Vidi sve komentare