To je to što me zanima!

Harry: I unatoč Real Madridu imali smo sjajnu sezonu...

Ne smijemo gledati sezonu samo kroz utakmicu s Realom. Treba gledati od prvog do zadnjeg dana i onda možemo reći da smo imali fantastičnu sezonu, kaže Harry
Vidi originalni članak

Nogometaši Tottenhama ipak će, vrlo vjerojatno, ostati daleko od čuda. Put kroz Ligu prvaka će im stati u četvrtfinalu, budući da ih je Real u prvoj utakmici, u Madridu, pobijedio s 4-0...

U uzvratu na White Hart Laneu Tottenham mora napraviti upravo ono što je napravila Barcelona tijekom ovosezonske Primere (pobjeda 5-0), a unatoč visokom porazu od Reala i očiglednom oproštaju od Europe trener londonske momčadi Harry Redknapp spremno tvrdi:

- Ne smijemo gledati sezonu samo kroz tu utakmicu ili neke posljednje u Premiershipu. Treba gledati od prvog do zadnjeg dana, a kada je tako, onda stvarno imamo razloga reći da smo imali fantastičnu sezonu. Ona još uvijek traje i tko zna, možda dođemo do četvrtog mjesta na ljestvici Premiershipa i dokopamo se novog nastupa u Ligi prvaka - rekao je Redknapp i dodao:

- Nismo klonuli duhom i to je najbitnije. Poraz od Reala nas nije spustio. S glavom smo dosta iznad vode i znamo kako moramo do kraja sezone u domaćem prvenstvu skupiti što više bodova. Želimo četvrto mjesto, a koliko nam treba do tamo stvarno ne znam.

Tottenham trenutačno kao peta momčad na ljestvici zaostaje za četvrtim Chelseajem pet bodova, a za trećim Manchester Cityjem šest bodova.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • HajdukSplit_1 09.04.2011.

    On je po meni Lood,Tko god prati CroTo.. moze to potvrditi;) Ok Totehem...

  • zuti17 09.04.2011.

    sto je je .. zadnje dvije pobjede niko rijesio :D ..svaka budala bi ga barem probala staviti u prvih 11 .

  • Nakramani 09.04.2011.

    On ce brzo otic kako pisu..mozda ce novi trener niku vise stavit u igru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare