To je to što me zanima!

Harry je ljut zbog kazne svom pomoćniku: To nije pošteno

Gotovo četiri tjedna nakon što je kaznila Milanovog veznjaka Gennara Gattusa, Uefa je izrekla je suspenziju i Tottenhamovom pomoćnom treneru Joeu Jordanu (59)...
Vidi originalni članak

Ovaj se dvojac, podsjetimo, sukobio tijekom prve utakmice osmine finala Lige prvaka u kojoj su Spursi slavili na San Siru s 1-0. Najprije je došlo do verbalnog prepucavanja, a kasnije je nervozni Gattuso i fizički nasrnuo na Jordana, koji je nekada i sam nosio dres Milana.

Gattuso je dobio četiri utakmice zabrane nastupa u europskim natjecanjima, a u četvrtak je UEFA izrekla kaznu i Jordanu, jednu utakmicu suspenzije, koju će odraditi u prvoj četvrtfinalnoj utakmici protiv Real Madrida.

- To nije pošteno, Joe nije napravio apsolutno ništa krivo. Ne razumijem zbog čega je kažnjen. Bio sam tamo i svjedočio svemu što se događa. Joe je krasan i miran čovjek i nema šanse da je rekao ili napravio nešto pogrešno. Ukoliko postoji mogućnost za žalbu, sigzran sam da će klub napraviti nešto u tom pravcu – rekao je Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vladimir-vu 19.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dbarny 19.03.2011.

    ma ovaj joe corav da je vidio da je to gatuso nebi mu nista govorio

  • BuDo_1 19.03.2011.

    gatusso primitivan !!! da sam na njegovom,ja bi ga samario !

Komentiraj...
Vidi sve komentare