To je to što me zanima!

Harry: Nitko me iz Rusije nije nazvao, no to je lijep posao

Ruski nogometni savez javno je objavio popis od 13 imena, s kojima će razgovarati ili su već razgovorali oko posla izbornika reprezentacije. Harry je jedan od njih
Vidi originalni članak

Nakon što je propala priča o mogućem angažmanu Roberta Mancinija za ruskog nogometnog izbornika, tamošnji savez je krenuo s novom potragom.

Mnoga jaka imena se spominju kao nasljednici Dicka Advocaata, od Guardiole i Capella do Harryja Redknappa, a ovaj potonji, pak, napominje da dosad nije imao nikakvog kontakta s ljudima iz ruskog nogometnog saveza.

- Ne, nitko me nije nazvao niti kontaktirao. No, vjerujem da je to zbilja lijepi posao - rekao je engleskim medijima donedavni trener Tottenhama.

Inače, ruski nogometni savez javno je obznanio popis od 13 imena, s kojima će razgovarati ili su već razgovorali oko ovog posla, a ruski ministar sporta Vitalij Mutko rekao je kako će novi ruski izbornik biti imenovan do 21. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SpužvaBob 11.07.2012.

    možda i jest stručnjak ali ja ga očima više gledat ne mogu, da bar ode u neku koreju ili afriku

  • nalosemglasu 11.07.2012.

    samo ti sanjaj , Harry..

  • DadoTrip 11.07.2012.

    ,.,naravno da je to lijep posao kad bi dobio hrpu milijuna na racun,.,makar ne znas niti jednog ruskog igraca,.,bitan je jezik love.,

Komentiraj...
Vidi sve komentare