To je to što me zanima!

Harry Redknapp odlazi s klupe Spursa ispadne li od Madrida

Pada koeficijent na Harryja: Na to da će menadžer Spursa Redknapp prvi od trenera u Premiershipu dobiti otkaz koeficijent je preko noći pao sa 100 na osam...
Vidi originalni članak

Harry Redknapp preuzet će Englesku ako Capello ne dobije Wales, pisali su otočni mediji, ali Fabio je pobijedio i kupio mir na neko vrijeme. A od najvećega kandidata za Capellova nasljednika, trener Spursa je, prema engleskim kladionicama, postao prvi kandidat od svih trenera u Premiershipu za otkaz.

U kladionicama je preko noći drastično pao koeficijent da će Redknapp biti prvi idući trener koji će napustiti klupu u Premiershipu - još u četvrtak bio je 100, a sad je samo osam.

Engleski mediji nagađaju kako je gotovo sigurno da će Harry biti idući engleski izbornik, što potvrđuje i koeficijent na kladionici - samo 1,90.

Harry bi mogao dobiti otkaz ako Tottenham ispadne od Reala. Spursi dobro ne stoje ni u prvenstvu, te bi ga uprava kluba zbog svega toga mogla smijeniti. Tu su i problemi s porezom, zbog kojih će Redknapp brzo morati na sud.

Koeficijent sve više pada, a to bi mogla biti dobra vijest za Niku Kranjčara. Naš je reprezentativac već dugo u Redknappovoj nemilosti i vjerojatno ne bi imao ništa protiv toga da Tottenham uskoro dobije novog trenera. Ni danas protiv Wigana Niko neće biti u sastavu.

Defoe je sjajan protiv Wigana

U deset utakmica Wiganu je zabio deset golova. Osim toga, dao je 99 golova u ligi, a ispod dresa nosi majicu s brojem sto.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Chris_1 02.04.2011.

    Nije tajna da Harry puca na trenera Engl repke, ali ga sigurno nece postaviti barem do pod kraj ljeta. Kao sto se zna Harry ima zanimljiv poziv na sud, zbog utaje poreza i zna se da ga engleski FA, nece postaviti na klupu dok se to ne rijesi. Ne smiju riskirati u slucaju da im buduci trener ne zaglavi u zatvoru!!!

  • Marin16 02.04.2011.

    prvi od trenera u premiershipu dobiti otkaz? neznam ih bas sve koji su dobili otkaz ali znam da je hodgson dobio otkaz, onaj iz newcastlea, itd...

  • Kurčubić 02.04.2011.

    Ajde molim vas, to su najjobičnije gluposti. Nema šanse da dobije otkaz, jedino može svojevoljno otići na klupu Engleske, ako bude

Komentiraj...
Vidi sve komentare