To je to što me zanima!

Harry: Van der Vaart se mora za mjesto izboriti s Defoeom

Trener Tottenhama odgovorio je Rafaelu van der Vaartu koji se pobunio protiv Harryja i njegove taktike u utakmici s Arsenalom. Redknapp nije dugo čekao s odgovorom
Vidi originalni članak

Rafael van der Vaart u srijedu se putem engleskih medija požalio na taktičku postavku Harryja Redknappa u utakmici s Arsenalom. Harry je Tottenham postavio u formaciju 4-4-2, a Van der Vaarta smjestio na desno krilo, što se ovom nikako nije svidjelo. Rekao je kako on ne može cijelu utakmici trčati za protivničkim bekom te da puno više može dati na centralnom mjestu odmah iza napadača. Sada mu je odgovorio i onaj kojeg je prozvao, trener Harry Redknapp.

- Da, mislim da sada imamo problem. Rafa ne može loviti protivničke bekove, pogotovo ne protiv jačih momčadi. Njegova najbolja pozicija je u sredini, odmah iza napadača. No problem je što i Jermain Defoe igra na toj poziciji, a u ovom trenutku je u odličnoj formi - najavio je Harry 'bitku' s Nizozemcem preko medija.

S obzirom da je mjesto u napadu rezervirano za učinkovitog Adebayora, tri mjesta u sredini zauzeli su nedodirljivi Modrić, Bale i Parker, Van der Vaart će se za minute boriti s Defoeom.

- Da, moram donijeti dobru odluku, zar ne? Čini se da Van der Vaarta sada čeka borba s Defoeom za mjesto u momčadi. Rafa je odličan nogometaš, ima fantastične sposobnosti. No ako ti trener kaže da nešto učiniš, onda to moraš i napraviti - zaključio je pomalo iznervirani Harry.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • paminjo 06.10.2011.

    ne volim ovog Harrya, ali je baš fino, na lijep način odbrusio Van der Vartu! pa tko treba odlučivati tko i gdje igra, igrač ili trener? naravno da ne može igrati u vezi, kad nema snage za obrambene zadatke.. stojim kod toga da je za klasu bolji igrač od Defoea, i lukavi Harry je toga svjestan, ali mu je dao na razmišljanje..

  • Lfccro 06.10.2011.

    defoe trci ko kokos bez mozga...nikako se nemoze mjeriti sa vdv na mjestu playmakera...

  • tommy lee jones 06.10.2011.

    ovaj harry je svaki dan sve veči čudak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare