To je to što me zanima!

Hasanefendić: Tunis danas ne igra tako grubo, to nije moj stil

Hrvatski rukometaši danas će u 17 sati igrati protiv agresivnog Tunisa. No Sead Hasanefendić kaže kakoviše nisu tako grubi i prljavi kako ih pamte hrvatski igrači
Vidi originalni članak

Ime izbornika Tunisa je hrvatskim rukometnim zaljubljenicima itekako poznato. Na klupi jedne od najboljih neeuropskih reprezentacija sjedi Sead Hasanefendić koji će danas u 17 sati svoje igrače povesti u sudar s Hrvatskom.

- Naša želja je proći u osminu finala. Naravno da je Hrvatska favorit, ne samo protiv nas, nego i u cijeloj skupini pa čak i u borbi za medalje - prenosi Večernji list Hasanefendićeve riječi.

Hrvatski se navijači, a posebno reprezentativci, nerado sjećaju utakmica s Tunisom. Da, pobjeđivali smo ih, no uvijek su naši igrači iz utakmica izlazili 'krvavih koljena'. Posebno pamtimo makljažu u Londonu.

- Tunižani su emotivan narod pa i igraju malo agresivnije jer im je takav stil života. No danas ne igramo grubo i prljavo, to nije moj stil. Imam par igrača koji idu malo čvršće kako bi malo uplašili protivnika - rekao je izbornik Tunisa te dodao kako ne sprema posebno iznenađenje za Hrvatsku te da su favoriti za medalje uvijek isti, Hrvatska, Francuska, Danska i Španjolska.

Ostatak razgovora s Hasanefendićom pročitajte na Večernjem.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Tinnčica 17.01.2015.

    joj ali kad se sjetim kako smo dobili batina od njih......

  • weginer69 17.01.2015.

    Ajmo Hrvatska :)

  • Ivek987 17.01.2015.

    Ajmo hrvati, uz pravi pristup, tunižani nemaju nikakve šanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare