To je to što me zanima!

Hat-trick Messija u petardi Barcelone protiv Tenerifea

Nogometaši Barcelone nisu dopustili iznenađenje, niti su pustili Real Madridu da dugo uživa na vrhu. Razbili su Tenerife 5-0, a briljirao je Leo Messi...
Vidi originalni članak

Nakon što je Real nakratko preuzeo vrh Primere pobjedom nad Mallorcom, Barcelona je vratila stvari na svoje mjesto. Stradao je Tenerife i to sa 5-0. U redovima Barcelone briljirao je Argentinac Leo Messi zabivši tri gola. Barca je pomalo uspavano krenula u utakmicu pa su domaćini mogli povesti, ali prečka je spriječila udarac Alfara. Dugo je Tenerife odolijevao Barceloni, a tada je posljednjih devet minuta prvoga dijela utakmice riješilo sve nepoznanice. Messi je u 36. lijevom nogom iskoristio prodor i asistenciju s lijeve strane Bojana Krkića, potom u 44. asistirao Puyolu za povećanje vodstva, da bi novu Krkićevu loptu s lijeve strane lako proslijedio u gol već u sljedećoj akciji za 3-0. Treća asistencija Krkića i treći Messijev gol na utakmici, a 12. prvenstveni, stigli su u 75. minuti susreta, a sjajni je Argentinac ovaj puta bio precizan krasnim udarcem lijeve noge izvan šesnaesterca u desne rašlje domaćeg golmana Aragonesesa. Posljednji gol susreta pripisan je domaćem igraču Ezequielu Luni u 85. minuti utakmice, koji je nogom gurnuo loptu iza svog golmana nakon što je Pedro na malom prostoru nanizao nekoliko domaćih igrača i krenuo u realizaciju akcije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • torcida-1950- 11.01.2010.

    gledao samo prvih 20-ak minuta i mislio sam da ce barca izgubir domacini su imali 3 stopostotne šanse

  • nevidljiv_ca 11.01.2010.

    Pa jel vi uopce mislite da Barcelona ima sanse da i ove godine bude prva u Spanjolskoj?Vidjecemo Vas sljedece godine kad budete \"Pushili\" od Dinama jer Dinamo ce biti u LP.Bog!

  • ibracadabra09 11.01.2010.

    normalno da ce past pa sta su oni da mogu samo pobjeđivat pa svi gube tako i barca manchester nitko ne spominje kako jeizgubio od leedsa pa sta svi su od krvi i mesa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare