To je to što me zanima!

Havaji i balkanski korijeni! Ma Rachael je barem pola 'naša'

MMA BORKINJA Nakon posljednjeg poraza koji je doživjela u Invicti, najavila je da se baca na žestoki trening. Rachael je s Havaja, ali prezime Ostovich sugerira da vuče korijene s našeg područja
Vidi originalni članak

Rachael Ostovich stiže s Havaja, a bori se u Invicti, organizaciji pod okriljem UFC-a koja promovira ženske borbe na američkom tlu. Zasad ima omjer pobjeda i poraza 3-3, ali njezina statistika gotovo nikoga ne zanima.

VIDEO: POGLEDAJTE RACHAEL U AKCIJI

 

U posljednjem meču doživjela je težak poraz od Christine Feree, koja ju je nokautirala. ali ne predaje se. U profesionalke je prešla nakon šest pobjeda zaredom na amaterskim turnirima, a sad je najavila da kreće sa žestokim treningom.

- Volim svoje tijelo i broj na vagi je samo broj. Ali vrijeme je da se taj broj spusti - napisala je Rachael, što su njezini fanovi protumačili kao pripremu za sljedeću borbu.

Ova najava 25-godišnjakinje kojoj prezime vjerojatno ima balkanske korijene, razveselila je fanove jer se radi o jednoj od najatraktivnijih borkinja u MMA svijetu i svi nestrpljivo čekaju njezin sljedeći ulazak u ring.

Ili barem vaganje na kojem gotovo nitko ne gleda u vagu.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • njuska70 29.04.2017.

    Uh ovaka riba bi mi dobro dosla kao desert

  • tomicalomica 28.04.2017.

    Poderao bi ju ko Mujo ovcu

  • Miške 28.04.2017.

    Ostovich može biti i ukrajinskih, poljski, ruskih i tko zna kakovih korijenja. Ali čim vidimo guzu, odmah bi da je naša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare