To je to što me zanima!

'Havertz već prodan u Chelsea? Ne da nije istina, to je - glupost'

Ne pristajemo na ponudu ispod 100 milijuna eura. Nema spuštanja cijene zbog korona virusa. Pa to stalno ponavljam. Da, svašta se piše, ali to da je sve već dogovoreno... To je glupost, kaže legenda Rudi Völler
Vidi originalni članak

Proslavljeni bivši njemački nogometni reprezentativac Rudi Völler, koji je na dužnosti sportskog direktora Bayer Leverkusena, demantirao je medijske napise o dogovoru oko odštete i prijelaza najboljeg strijelca kluba Kaija Havertza u londonski Chelsea.

- To je glupost - izjavio je, kratko i jasno, Völler.

BAYER 04 LEVERKUSEN TV

Njemački dnevni list Bild i britanski Guardian objavili su da je Bayer pristao na 80 milijuna eura fiksnog dijela odštete, uz 20 milijuna eura u bonusima.

Bayer je bio ustrajan u tome da neće prihvatiti ponudu manju od 100 milijuna eura za 21-godišnjeg njemačkog reprezentativca koji s momčadi iz Leverkusena ima ugovor do ljeta 2022.

To je još nekoliko puta ponovio i Rudi Völler uz konstataciju da u pregovorima neće biti 'spuštanja cijene zbog korona virusa'.

MR. GOLGETER Lewandowski spavao s trofejom Lige prvaka - dominator Bayern

Chelsea je u ovom prijelaznom roku već doveo najboljeg strijelca RB Leipziga Timu Wernera, Havertzovog suigrača iz njemačke reprezentacije, a u momčadi Franka Lamparda je još i njemački branič Antonio Rüdiger.

Uz spomenute transfere njemačkih reprezentativaca, britanski mediji su objavili da je Chelsea, kao jedan od najaktivnijih klubova u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka, na pragu dovođenja još dvojice igrača koji bi trebali pojačati konkurenciju u obrani: lijevog beka Bena Chilwella iz Leicestera i dosadašnjeg kapetana PSG-a Brazilca Thiaga Silve.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • krkonosebeskidi 24.08.2020.

    Sad ce Kova da zablista a i do sad je bio na nivou

  • NIKE 24.08.2020.

    Chelsea si ne može priuštiti Havertza ove sezone. Priuštili su si Zijecha i Wernera, a obrana im također pušta i vapi za klasnim igračima. Mali jeste talenat, ali ove godine neće nitko dati tolike novce, ni Uniteda ne želi više abnormalno trošiti na te klince jer se gubi smisao. Bayern je došao do finala LP sa par klinca u prvoj momčadi koji su povoljno koštali. Real također ima bolesne klince sa strane itd. Veliki klubovi su zadnjih par godina počeli na taj način dovoditi talente i rezultati dolaze na naplatu.

  • Xyster 24.08.2020.

    Po svim relevatnim izborima, Havertz je u Chelseau. Bild je prenio da se radi o 80 miljuna eura sa bonusima, dok Romano tvrdi da je 80 miljuna fiksni plus dva puta od 10 miljuna bunasa, znači 100 miljuna, a to je ono što Bayer želi. Thiago Silva isto blizu kao i Chilwell za 50 miljuan funti što i nije toliko ekstremno. Sarr isto na pregovorima, ali bi otišao na pusdbu kao i Tomori. Još golman, priča se o interesu za Rennovog i Lilleovog golmana, što bi vjerojatno bilo prijelazno riješenje uz sigurno još jednu šansu za Kepu sljedeće sezonu. 72 miljuna funti je previše da bi se bacilo u vjetar. U svakom slučaju Lampard neće imati opravdanja za sljedeću sezonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare