To je to što me zanima!

Hazard: Messi je umjetnik, što on radi s loptom je - nemoguće

Za mene su pravi umjetnici na terenu Zidane i Ronaldinho. Ali Messi, Messi je nešto drugo. Ono što Messi radi s loptom, to je nemoguće. Daleko sam ja od te razine, skroman je Hazard
Vidi originalni članak

Skroman li je taj Eden Hazard. Unatoč tome što je ključni igrač, ove sezone uvjerljivog, Chelseaja, ne želi da ga ljudi stavljaju u istu rečenicu s ponajboljim nogometašima današnjice, ponajviše ciljajući na Messija. 

- Za mene su pravi umjetnici na terenu Zidane i Ronaldinho. Ali Messi, Messi je nešto drugo. Ono što Messi radi s loptom, to je nemoguće. Daleko sam ja od te razine. Ako me drugi i pokušavaju usporediti s njime, ja neću. On je umjetnik - inzistirao je Hazard u razgovoru za France Football.

- Nogomet sam počeo gledati 1998. kad se igralo Svjetsko prvenstvo. Zinedine Zidane je osoba o kojoj ću za 15 godina pričati svojoj djeci - rekao je.

Hazard je najvažniji kotačić Conteovih 'plavaca' koji su trenutno prvi na premierligaškoj tablici, sedam bodova bježe Tottenhamu.

- Jedino što ja želim je usrećiti navijače, ljude koji dolaze na stadion uživati i vidjeti spektakl. Na nama igračima je da im to i omogućimo - objasnio je Belgijac. 

Njegova ljubav prema nogometu, priznaje, neprocjenjiva je

- Lopta je moj prijatelj otkad znam za sebe. Najvjerniji prijatelj. Mogu se prema njoj ophoditi i kao prema ženi, i kao prema prijatelju ili pak starijoj osobi - na sebi svojstven način opisao je što za njega znači nogomet. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • DerrickRose25 05.04.2017.

    i ti si

  • fantom na bickilu 05.04.2017.

    Realan i normalan čovjek i igrač,bez kompleksa....

  • mr.miyagi 05.04.2017.

    ja mogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare