To je to što me zanima!

Hazard se razotkrio kimanjem glavom: 'Ostaješ u Chelseaju?'

Eden Hazard i ove je sezone ponajbolji igrač londonskog Chelseaja, ali navijači 'plavaca' mogli bi ostati bez svog miljenika. Zaintrigirao je mnoge svojim potezom na pitanje navijača ostaje li u Londonu
Vidi originalni članak

Ostani u Chelseaju, ostani u Chelseaju, vikali su iz auta navijači londonskog kluba, a Eden Hazarda lagano im je kimnuo 'negativno' i uz smiješak nastavio s vožnjom.

Sve se glasnije i češće govori o tome kako će Eden Hazard u ljetnom prijelaznom roku postati novi 'kralj' u Madridu, a ovaj bi potez mogao biti potvrda odlaska. Prema navodima Marce, Madriđani su dogovorili sve uvjete s Chelseajem kao i s Hazardom te je samo pitanje vremena službene objave prelaska belgijskog reprezentativca u redove Reala.

Belgijska zvijezda potpisat će ugovor u transferu koji bi trebao iznositi oko 100 milijuna eura premda je Chelsea donedavno tražio vrtoglavih 200 milijuna, a Madrid će mu biti dom idućih šest sezona. Akomodacija je već počela, a krilni napadač uskoro će potražiti i pogledati luksuzne vile te odabrati u kojoj će živjeti jednom kada stigne u španjolsku La ligu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Eror666_1 06.05.2019.

    Jel klimnuo ili nije. Mozda ima tikove. Koji clanak, znaci to je to. Sluzbeno ode Hazard u Real. Potvrdio je klikanjem glavurde u auto. Koji novinar, novine i clanak.

  • 06.05.2019.

    Šta će nam video, hoćemo strelice na slici !

  • aaerts 06.05.2019.

    pričaju kao da su prvi put čuli za engleski

Komentiraj...
Vidi sve komentare