To je to što me zanima!

Hearn potvrdio, Hrgovića čeka meč života: IBF mi je napismeno poslao da Filip ide na Usika!

Dugo se govorilo o tome tko će pošteno testirati Hrgovićeve mogućnosti, napravio je to kineski boksač, ali daleko je on od imena poput trenutno neprikosnovenog Ukrajinca. Pred Hrgom je sad prilika karijere
Vidi originalni članak

Nakon što je pobijedio Zhileija Zhanga (29, 24-1-1) u kolovozu, Filip 'El Animal' Hrgović (30, 15-0) postao je obavezni izazivač za napad na titulu po IBF verziji koju drži Ukrajinac Oleksandr Usik (35, 20-0). Spominjalo se da bi Hrgović prije nego što napadne spomenutu titulu i može upasti u meč protiv Anthonyja Joshue (33, 24-3) ako on ne dogovori meč protiv Tysona Furyja (33, 32-0-1) pa se govorilo i o tome da će se boriti prvak protiv prvaka, ali na kraju je poznati promotor Eddie Hearn donio ekskluzivne informacije.

MOGUĆA PRILIKA Ako Joshua ne dogovori meč s Furyjem u priču može ući i Hrga

Prema njegovom tweetu, idući bi se u borbi za IBF-ovu teškašku titulu protiv Usika u ringu trebao naći - naš Hrga!

- Upravo sam primio pisanu naredbu od IBF-a za prvaka Oleksandra Usika kako se sljedeće treba boriti protiv izazivača Filipa Hrgovića. Idemo! - napisao je.

Dugo se govorilo o tome tko će pošteno testirati Hrgovićeve mogućnosti, napravio je to kineski boksač, ali daleko je on od imena poput trenutno neprikosnovenog Ukrajinca. Tako će Filip Hrgović imati najveći meč u karijeri, a sad kreću ona pitanja kad će se on održati, tko će ponuditi najveću svotu kako bi ga organizirao, gdje će on uopće biti i tako dalje.

Najboljem hrvatskom teškašu ovo je životna prilika, a ono o čemu mnogi boksači sanjaju, njemu je sad na dohvat ruke. Pripreme mogu početi...

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Sport10 15.11.2022.

    pa ovako je zanimljivije a ne trilogije cetverologije,bezveze,onaj onoga izbjegava pa se opet čega godina,dvije itd.

  • pusher 14.11.2022.

    usyk vrhunski tehničar, jedina mana nema udarac koji ruši teškaša. Čak ni joshua koji ima staklenu bradu nije uspio nijednom srušiti.

  • VolbeatDbv 14.11.2022.

    Uh, jako težak ispit, Usyk je vrhunski boksač, taktičar, jaka brada, treba se dobro pripremiti... Sretno Hrga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare