To je to što me zanima!

Hector Cuper: Vjerovao sam Budanu i isplatilo se

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hector Cuper je uspješno startao obavljati misiju spašavanja Parme od ispadanja, a najviše u tome može zahvaliti Hrvatu Igoru Budanu
Vidi originalni članak

Možda je bilo logično da nakon isključenja Marige u 27. minuti izvlačim nekog od napadača. Mogao sam, recimo, na klupu staviti Budana i moliti se kako ćemo uhvatiti bod. No vjerovao sam i njemu i cijeloj koncepciji koja je bila složena da pobijedimo. Nismo ništa mijenjali i hrabra igra nam se vratila pobjedom, rekao je novi trener Parme nakon što je njegova momčad golovima hrvatskog napadača pobijedila Palermo 2-1.
Iako je Parma imala igrača manje, Budan je u 52. minuti zabio za vodstvo. Gosti su izjednačili preko Cavanija 15 minuta kasnije i podjela bodova bila je vrlo izvjesna opcija. No u sudačkoj nadoknadi sudac je svirao penal za Parmu, a loptu je uzeo upravo Budan. Vrlo efektno i sigurno zabio je za četvrti bod u drugoj Cuperovoj utakmici na klupi Parme.
- Ništa još nismo napravil i nema razloga za ushićenje. Najgora stvar bi sada bila opuštanje, jer slijede nam dalje utakmice koja je svaka jednako važna - misli Cuper.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • calimero30 20.03.2008.

    Samo da vama iz 24 sata velim: koji ste vi tukci!!! Nije vam problem linkat ovaj moj video sa YouTube-a , ali kad uputim ljude na neki gol u komentaru onda se isti brise zbog krsenja pravila! Mislim stvarno, da nije jadno bilo bi smijesno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare