To je to što me zanima!

Hej, daš mi malo tu loptu? Pas prekinuo utakmicu u Skoplju...

PASJA VEČER Prišao mu je golman Vardara Filip Gačevski koji ga je pokušao uhvatiti, ali pas se na to okrenuo na leđa i krenuo se maziti. Gačevski je prihvatio igru i dobio ovacije navijača
Vidi originalni članak

Vardar i Rosenborg, utakmica zadnjeg kola Europske lige u Skoplju. Odavno je sve bilo riješeno u ovoj skupini, Vardar i Rosenborg su ispali, a u takvoj je atmosferi protekla i utakmica, bez previše uzbuđenja i preokreta. No to je promijenio jedan haski.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Dok su se igrači Vardara spremali izvesti slobodan udarac pred golom Rosenborga, na teren je ušao zaigrani pas, došao je do centra i počeo kopati. Prišao mu je golman Vardara Filip Gačevski koji ga je pokušao uhvatiti, ali pas se na to okrenuo na leđa i krenuo se maziti. Gačevski je prihvatio igru i dobio ovacije navijača.

No čim su prišli ostali igrači, haski je pobjegao.

Redari nisu imali šanse protiv njega, a nakon kruga po terenu nestao je u tunelu stadiona. Nakon toga vidjeli smo i golove. Vardar je zabio za 1-0 preko Ytala, a Bendtner je izjednačio pred kraj poluvremena iz penala za konačnih 1-1.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Orahova1 10.12.2017.

    Kakav lijep station ljepsi nego iti jedan nas, da li ono vide oni iz HNS svi imaju bolje stadion od nas a nasa repka najuspjesnija u okolici i zaradila najviše novaca od fife i uefe.

  • zekica 09.12.2017.

    Huligan! Zabranit mu doživotno da ide na utakmice! Novčanu kaznu mu napisat! :P

  • Iskrivljena antena 09.12.2017.

    Pas se naložio na golmana biće ženka no kad je navalila cijela momčad onda je pobjegla rekla je ovo je previše za jednu noć.

Komentiraj...
Vidi sve komentare