To je to što me zanima!

Hej, smirite strasti! Klizačima zamjerili da su previše intimni

Bilo je rubno, tako bih najbolje mogla opisati naš nastup, baš smo to htjeli. Unijeti malo seksualnosti i suvremenog pogleda na to. Mislim da je misija uspjela, objasnila je kanadska klizačica
Vidi originalni članak

Željeli smo uvesti nešto drugačije, rekla je kanadska klizačica Tessa Virtue (28) nakon nastupa na Zimskim olimpijskim igrama s partnerom Scottom Moirom (30).

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par koji je nosio kanadsku zastavu na ceremoniji otvorenja u Pyeonchangu je, naime, bio previše blizak na probama s nekim potezima poput onog gdje Tessa visi naglavačke pa su ih suci upozorili da se smire.

SUPERKLIZAČICA Kliže i s upalom pluća, Kanadi je osigurala prvo zlato na ZOI

Sudeći prema nastupu u programu plesa na ledu ekipnog natjecanja u umjetničkom klizanju, kojim su osvojili maksimalnih deset bodova za reprezentaciju i na koncu osvojili zlato, baš se i nisu primirili.

- Bilo je rubno, tako bih najbolje mogla opisati naš nastup, baš smo to htjeli. Unijeti malo seksualnosti i suvremenog pogleda na to. Mislim da je misija uspjela - rekla je Tessa Virtue.

VIDEO Ideš, Yura: Vidjela sam kako mi puca haljina, morala sam stati

Par će nastupiti i u programu plesa na ledu mješovitih parova 19. i 20. veljače. Vi procijenite koliko je ovo primjereno natjecanju koje prate stotine milijuna ljudi...

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 13.02.2018.

    neka nova moda na olimpijadi nije loše

  • t800 13.02.2018.

    Bas lijepo treba malo dati necenzurirane soft erotike da se podigne gledanost ovog sporta oliti discipline jer klizanje je zapostavljeno a moje iskreno misljenje je da je ovo ok i nekad pogledam klizanje jel trebas stvarno bit u vrhunskoj formi i pravi sportas.

  • libeluli 13.02.2018.

    Pa zar bi u ovakvoj harmoniji i bliskosti trebalo biti "averzije" a ne senzualnosti, bliskosti i ljubavi...i sve što ide stim?

Komentiraj...
Vidi sve komentare