To je to što me zanima!

Hej, sudac, pa što radiš?! Izraz lica Sergija Aguera sve je rekao

Momčad Pepa Guardiole postala je prvi finalist Lige prvaka nakon izbacivanja Parižana, a utakmicu je obilježila urnebesna situacija zbog pogreške suca u 85. minuti
Vidi originalni članak

Pred kraj jučerašnjeg polufinalnog susreta Lige prvaka između Manchester Cityja i PSG-a (2-0), Sergio Aguero (32) pripremao se istrčati na travnjak. 

POGLEDAJTE VIDEO:  Sergio Aguero

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Četvrti sudac utakmice u 85. minuti podigao je semafor s brojevima 47 (Foden) i 9 (Gabriel Jesus) nakon čega je Aguero zbunjeno gledao i shvatio da je riječ o pogrešci. 

Argentinac je odmah upozorio Grka Tasosa Sidiropoulosa koji je ispravio devetku u desetku. 

Video možete pogledati OVDJE. 

Jedan od najboljih napadača Premiershipa u povijesti i rekorder u broju postignutih golova na ljeto, nakon deset godina napušta Manchester City.

Aguero, koji će u lipnju proslaviti 33. rođendan, ima ponude iz Barcelone, Chelseaja, Manchester Uniteda, rodne Argentine, ali još uvijek se ne zna gdje će nastaviti karijeru. 

Aguero je s 'Građanima' četiri puta osvojio titulu prvaka Engleske, ali najviše će pamtiti utakmicu u svojoj prvoj sezoni protiv QPR-a kada je u posljednjim sekundama donio Cityju titulu, a u klubu je ukupno osvojio 13 trofeja. U engleskom prvenstvu Aguero je zabio najviše hat-trickova, njih ukupno 12.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Firemansam 05.05.2021.

    Možda se nacuclao engleskog piva da ga ugrije poslije one tuće.

  • junior697 05.05.2021.

    hahahahhahahahahahahah u zivotu se nisam ovako nasmijao lol xD

  • danko1471991 05.05.2021.

    Vec je u Barci, sve je rijeseno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare