To je to što me zanima!

Hematom se tresao: Brutalna snimka otkrila ozljede Joanne

Mučila me oteklina i osjetila sam kako mi glava pulsira, govorila je Joanna Jędrzejczyk nakon spektakularnog meča i poraza protiv Weili Zhang. Objavljene su i usporene snimke na kojima se vide udarci
Vidi originalni članak

Još se ne stišavaju dojmovi oko borbe koja je već prozvana najboljom ženskom MMA borbom u povijesti, onom između Kineskinje Weili Zhang (30) i Poljakinje Joanne Jędrzejczyk (32) prošli vikend na UFC-u 248 u Nevadi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zhang je pobijedila podijeljenom odlukom sudaca nakon pet iscrpljujućih rundi iz koje su obje borkinje izašle potpuno razbijene, pogotovo Joanna koja je imala ogroman hematom na glavi.

UFC je u utorak objavio spektakularne usporene snimke borbi iz Paradisea na kojima se vidi sva razornost udaraca. A pogotovo je to vidljivo iz dijelova borbe upravo Zhang i Joanne u slamka kategoriji.

- Vidite mi oteklinu, mučila me od treće runde osjetila sam kako mi pulsira. Sjajno se borila i čestitam joj. Sretna sam što smo gledateljima priuštile dobru borbu.

Zbog ozljeda zadobivenim u borbi Jędrzejczyk je dobila suspenziju do 5. srpnja i ne smije primiti nikakav udarac do 22. travnja. Bio joj je to četvrti poraz u 20. meču u MMA-u, dok je Weili obranila pojas 21. pobjedom u 22. meču. Izgubila je samo u debiju u mješovitim borilačkim sportovima još 2013. od sunarodnjakinje Meng Bo.

Usporene snimke borbe Zhang i Joanne možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ivana kiss 08.05.2021.

    joana je cool...ali opet nije mi jasno, kakav je to način života,kako se netko može tako tući?

  • MK7R300ps 11.03.2020.

    Trebalo je prekinuti ranije

  • 11.03.2020.

    Uspijela u zivotu. Udaras se ko zadnji olos sa nekom zenskom u kavezu, grda si i pogledaj se na sta licis, unistavas si tijelo radi cega, par soma eura? Pa idi radi neki normalan posao kao vecina, sta ti to treba u zivotu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare