To je to što me zanima!

Henry dobio otkaz u Monacu, a na klupu bi opet trebao Jardim

Proslavljeni francuski napadač nije se dugo zadržao na klupi 'kneževa'. Nakon samo 20 utakmica dobio je otkaz u Monacu, a klub će do dolaska novog trenera voditi Franck Passi
Vidi originalni članak

Thierry Henry više nije trener Monaca, stoji u službenom dopisu kluba iz kneževine. Nakon što je u dvadeset utakmica ostvario samo četiri pobjede, čelnici Monaca odlučili su kako je vrijeme za promjenom na trenerskoj poziciji.

Monaco je trenutno pretposljednja, devetnaesta momčad francuskog prvenstva sa 15 bodova iz 21 utakmice. Henryjeva je momčad od samog početka sezone desetkovana ozljedama, a u takvom su stanju zabili samo 15 golova, dok su ih u 20 utakmica primili 36. 

U Kupu je kod kuće izgubio od drugoligaša Metza rezultatom 3-1 i uprava Monaca je odlučila da više neće čekati. Treninge će do pronalaska novog trenera voditi Franck Passi, dosadašnji pomoćnik otpuštenog Francuza.

Pretpostavlja se da bi se na klupu 'kneževa' trebao vratiti čovjek kojeg je zamijenio Henry - portugalski strateg Leonardo Jardim.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Dr.Gonzo. 25.01.2019.

    hahahaha karmica ga zgrabila za dupe :D Kao komentator je samo kenjao po drugim trenerima, ismijavao ih i rugao se. Sada ce mozda imati najkracu trenersku karijeru od proslavljenih nogometasa XD. Volim kada likove stigne karma, to je najslade.

  • kasko_1 24.01.2019.

    Henry u arsenalu cijepo, ronaldinho i eto u barci, adriano, ronaldo, robinho itd, nogomet je bio kao valcer, sada samo pareeee

  • Netko_Iz_Mase_1 24.01.2019.

    kaj očekivati...5 pobjeda u 20 utakmica. Po imenima bi se reklo da bi ekipa trebala konkurirati za jedno od prva 3 mjesta, ali igra im je totalni užas, kao da se nikad nisu sastali s loptom

Komentiraj...
Vidi sve komentare