To je to što me zanima!

Henry je razočaran proslavom Chicharita: To je Ronaldov gol

Chicharito kao da je osvojio Svjetsko prvenstvo. Morao je taj gol proslaviti s Ronaldom koji je za njega najzaslužniji, rekao je Henry, sukomentator Sky Sportsa
Vidi originalni članak

Slavni francuski nogometaš Thierry Henry ima svoje viđenje pobjedonosnog gola Chicharita. Stručnom sukomentatoru Sky Sportsa zasmetao je način na koji je meksički reprezentativac proslavio gol, koji je u 88. minuti donio Realu plasman u polufinale Lige prvaka. 

- To je za mene Ronaldov gol. Ono što mi se ne sviđa je proslava Chicharita kao da je osvojio Svjetsko prvenstvo. Morao je taj gol proslaviti s Ronaldom koji je za njega najzaslužniji - rekao je Henry koji je djelomično u pravu, iako bi trebao imati razumijevanja na činjenicu kako je Chicharito praktički od dolaska u Real na klupi i kako bi svaki nogometaš u takvoj situaciji bio sretan da, na bilo koji način, zabije pobjedonosni gol

Chicharito, sigurni smo, ne mari baš previše na ovakvu kritiku Henryja, a najvjerojatnije ništa nije zasmetalo niti Ronaldu. Ili?

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Stručni komentator 23.04.2015.

    da je chitarito promašio ovo dodavanje kao na tacni kao što je promašio i sve ostale šanse, bio bi penal na Ronaldu jer ga je igrač Atletika srušio rukom s leđa te bi onda CR zabio gol iz penala.

  • HappySrecko 23.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ma_da_25 23.04.2015.

    ne razumijem zašto je razočaran, ronaldo je bio sretan 'ko malo dijete

Komentiraj...
Vidi sve komentare