To je to što me zanima!

Henry: Karim Benzema je budućnost francuske repke

Thierry Henry odigrao je 114 utakmica za repku, te zabio 50 golova. Uvjeren je da će njegovo mjesto jednoga dana preuzeti Karim Benzema...
Vidi originalni članak

Ipak, ono što udara u oči, a o čemu piše L'Equipe, svakako je izjava 22-godišnjeg Realovog napadača nakon susreta s Rumunjskom (1-1) u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Izjava “nisam dao sve od sebe”, mogla bi potaknuta na razmišljanje Francuski nogometni savez, ali i suigrače kojima odlazak u Južnoafričku Republiku opasno “visi”. Pretpostavlja se da se Benzemi nije dopalo to što je u utakmicu ušao s klupe u 73. minuti.
- Nisam u njegovoj koži. Trenutačno on proživljava teške trenutke u francuskoj reprezentaciji, ali nema sumnje da je Karim Benzema budućnost francuskog nogometa. Svi smo mi to prošli, ali ne bih želio komentirati njegovu cijelu izjavu. Tek onaj dio u kojem je rekao da će dati sve od sebe makar igrao i desetak minuta - kazao je napadač Barcelone i francuske izabrane vrste Thierry Henry. Nakon osam odigranih utakmica u skupini 7 europskih kvalifikacija za SP 2010. godine Francuska se nalazi na drugome mjestu s 15 osvojenih bodova. Četiri više sakupila je vodeća Srbija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare