To je to što me zanima!

Henry moli Özila: Ostani tu, imaš priliku postati legenda...

Mesut Özil i Alexis Sanchez blizu su odlaska iz Arsenala. Dva najbolja igrača kluba hitno traže povišicu, ali Wenger je ostao hladan. Situaciju je pokušao izgladiti i veliki Thierry Henry...
Vidi originalni članak

Navijač sam Arsenala. Zbog toga želim da Mesut ostane u klubu. Razumijem njegovu situaciju, sam sam bio u sličnoj kad sam prešao u Barcelonu 2007. godine. Nisam znamo što Wenger planira i jednostavno sam teška srca prelomio, izjavio je Thierry Henry.

Francuz je jedan od najvećih igrača u povijesti Arsenala, a bio je dio neporažene generacije u sezoni 2003/04.

- Ljudi će reći da se sve vrti oko novca, ali ja mislim da nije. Zapravo, nitko osim njih dvojice ne zna - dodao je Henry.

Kao najveći problem Henry vidi dugogodišnju sušu velikih trofeja u Arsenalu.

- Pa Mesut je osvojio SP s Njemačkom, ali na klupskoj razini ima samo jedno prvenstvo s Realom. Razumljivo mi je da želi osvajati trofeje, ali to može i na Emiratesu. Zato ga molim da ostane tu i postane legenda kluba - rekao je Henry.

Osvrnuo se i na Alexisa Sancheza koji je u istoj situaciji s ugovorom kao i Nijemac.

- Njih dvojica mogu donijeti titulu. Siguran sam u to. Svaku utakmicu moraju biti najbolji na terenu i moraju vjerovati u sebe. - dodao je Henry. 

Iako Chelsea djeluje nezaustavljivo, Francuz je mišljenja da Topnici mogu do trofeja ove sezone.

- Ući će u povijest ako to uspiju. Mesut i Alexis imaju priliku napraviti Arsenal svojim klubom, a Emirates svojim domom do kraja karijere - rekao je za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mateyo 24.02.2017.

    Nije lud da bude cetvrti

  • Boki8 23.01.2017.

    He he nije sve u novcu. Pa svi ti nogometasi i igraju zbog novca ko bi zivio u kisnom i prljavom i hladnom Londonu i Engleskoj kad moze da zivi u Na primjer u spanijo gdje 10 puta bolja klima. Ali sve zbog novca.

  • strmi007 22.01.2017.

    Znači u redu je što je ona ošao osvajati trofeje,ali nije u redu ako ovi dvojica to naprave?

Komentiraj...
Vidi sve komentare