To je to što me zanima!

Henry: Ne bih volio biti u koži Cesca Fabregasa...

Hoće li Cesc Fabregas napustiti Arsenal i otići u rodnu Barcelonu pitanje je koje možda i najviše intrigira nogometne fanove u Europi ovih dana
Vidi originalni članak

Cesca Fabregasa srce vuče u rodnu Barcelonu i rastrgan je između katalonskog kluba u kojem je prošao juniorsku školu i Arsenala kojem je vjeran već sedam godina. Iako je trener Wenger jasno je rekao da Cesc ne ide nikuda, njegov bivši suigrač Thierry Henry zna da je to teška odluka za Španjolca.
- Jedino znam da ne bih volio biti u koži Fabregasa. Odluka je teška jer je logično da ga u svim aspektima mami dolazak u Barcelonu. No, isto tako, najbolje znam koliko je teško napustiti Arsenal kada ga zavolite na pravi način. Ja sam se zaljubio u Arsenal i to će uvijek ostati moj klub, a izgleda da se ista stvar dogodila s Cescom - komentirao je Henry koji je nakon odlaska u Barcelonu, ove godine potpisao za američki MLS u New Yorku.
- Osobno bih volio da Fabregas ostane. On je sjajan nogometaš, a ja Arsenalu želim sve najbolje. On i Arsenal su dobitna kombinacija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ibracadabra09 18.07.2010.

    slika govori 1000 rijeci.. pogledajte samo taj osmjeh sa tim dresom na sebi xD

  • barca boy oo7 18.07.2010.

    kako je sretan u Barcinom dresu.....doc ce kad tad :D

  • Alessandro10 18.07.2010.

    meni izgleda kao neki kiseli osmijeh...da mu nije baš po volji

Komentiraj...
Vidi sve komentare