To je to što me zanima!

Henry: Teško mi je bilo, nisam bio spreman za nogomet

Došao sam u klub bez da sam obavio pripreme koje su mi dosad uvijek bile u nogama u karijeri. Znao sam da će biti problematično zbog toga, rekao je Thierry Henry
Vidi originalni članak

Nogometaši New York Red Bullsa brzo su ispali tijekom ovosezonskog doigravanja u tamošnjoj MLS ligi. Pali su u polufinalu svoje konferencije, u ogledima protiv San Josea.

New York je dobio prvu utakmicu u gostima 1-0, ali je potom pao pred svojim navijačima i upisao poraz 3-1, koji ga je izbacio iz daljnjeg natjecanja.

Francuski nogometaš Thierry Henry je bio jedan od igrača zbog kojih su navijači ovog kluba imali velika očekivanja, ali na kraju se niti klub, a niti legendarni Francuz, nisu pokazali u pravom svjetlu.

- Ne smije nitko zaboraviti da je klub prošle sezone imao 27 bodova, a ove 51. To je ogroman napredak - rekao je igrač koji je postigao samo dva pogotka tijekom 11 nastupa ove sezone.

- Došao sam u klub bez da sam obavio pripreme koje su mi uvijek bile u nogama dosad u karijeri. Znao sam da će biti problematično zbog toga, a uskoro sam se i uvjerio u to kada su krenule utakmice. Iduće sezone će sigurno biti bolje - zaključio je Henry.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • sannnny 16.11.2010.

    ne on je u mirovini!

  • Prince Vegeta 16.11.2010.

    Vrati se u Arsenal ;))))

  • sudija 16.11.2010.

    Ma ti si vec za mirovinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare