To je to što me zanima!

Heroj u svlačionici Istre 1961: Dinis je spasio ljude iz rijeke

Skočio sam u rijeku bez razmišljanja. Ali ne osjećam se kao heroj. Samo sam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme, rekao je igrač Istre koji je spasio ljude iz rijeke
Vidi originalni članak

Henrique Dinis Oliveira Dias u Istru je stigao je iz Vitorije Guimaraes. Potpisao je Portugalac na dvije godine s Pamićevom momčadi. No ono što njegovi suigrači i novi poslodavac vjerojatno nisu znali, u svlačionici su dobili pravog junaka.

Henrique je postao glavna zvijezda u Portugalu na ljeto 2014. godine. Mladi nogometaš bio je na odmoru. Trčao je uz rijeku Minho. U tom trenutku čuo je da netko iz rijeke doziva u pomoć. Vidio je dvoje mladića kako se utapaju.

Nesebično je skočio u rijeku i riskirao život.

- Skočio sam bez razmišljanja. Uhvatio me strah jer jedan od dvojice mladića više nije imao snage plivati, a drugog je uhvatila panika. Tako sam se borio s njima i s nabujalom rijekom - rekao je tada Henrique Dinis.

Skromni 25-godišnji mladić postao je glavna medijska zvijezda.

- Ponosan sam što sam ih spasio, ali samo sam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ne osjećam se kao heroj - dodao je Portugalac.

Youtube
Idi na 24sata

Komentari 12

  • MarioKrmenadlocić 07.02.2015.

    Ovo je istinski heroj ! https://www.facebook.com/Gradiste/posts/812346162163907?comment_id=812435095488347¬if_t=share_comment

  • Lina39 07.02.2015.

    Bez obzira kakav je igrač,dobar čovjek kada je ovako postupio i spasio dva života i na tome mu čestitam! Sretno ti u budućim nogometnim susretima!

  • shadowstriker 07.02.2015.

    Nadam se da će se dečko nametnuti u Istri, sretno mu bilo jer mi se čini da je dobar momak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare