To je to što me zanima!

Heynckesov agent: Bayern je potpisao i Lewandowskog...

"Napravili su isto što i s Martinezom prošle sezone. Ukoliko klub ne želi pregovarati s vama o transferu nekog igrača, što onda radite? Pa, platite odštetnu klauzulu"
Vidi originalni članak

Enrique Reyes, agent Bayernovog trenera do kraja ove sezone Juppa Heynckesa, tvrdi da će se poljski reprezentativni napadač dortmundske Borussije Robert Lewandowski pridružiti Mariju Götzeu ovoga ljeta…

U utorak je bavarski klub potvrdio da je dogovorio transfer Marija Götzea iz Borussije vrijedan 37 milijuna eura. Njegovim putem krenut će i Robert Lewandowski, tvrdi Heynckesov agent u izjavi za COPE.

- Bayern je već potpisao Lewandowskog. Da, ovoga trenutka imaju Götzea i Lewandowskog. Problem je što Bayern ima jako puno novca. Napravili su s ovom dvojicom isto što i sa Javijem Martinezom prošle sezone. Ukoliko neki klub ne želi pregovarati s vama o transferu nekog igrača, što onda radite? Pa, platite odštetnu klauzulu, naravno - veli Reyes.

Juventus navodno odbio Bayernovih 45 milijuna za Vidala

Raspričao se u srijedu Enrique Reyes, agent Bayernovog trenera do kraja ove sezone Juppa Heynckesa. Za španjolski Cadena Cope je rekao...

- Bayern je nudio Juventusu 45 milijuna eura za Artura Vidala. Juventus je to odbio - rekao je Reyes, čije su izjave samo nešto ranije prenijeli europski mediji kako je Bayern već kupio i napadača dortmundske Borussije Roberta Lewandowskoga.

- Juventus je odbio bilo kakav razgovor na tu temu. Očigledno je da ne žele pustiti Čileanca.

Inače, takve bi izjave mogle začuditi jer je Juventus, kao i svi ostali talijanski klubovi, u financijskim problemima. Takva cifra od 45 milijuna za ovog veznog igrača bi definitivno pokrila mnogo toga u blagajni Juventusa.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Visca el Barca1899 25.04.2013.

    Jel ovo znak da Mandžo ispada iz prvih 11 ? :/

  • AntonTrdić 25.04.2013.

    veseli me cinjenica da cemo gledati njemacki finale :) sad znamo ko ce i u brazuilu biti u polufinalu - NJEMACKA i ....

  • Antisa_1 25.04.2013.

    lewandovski nece 100 % u Bayern ako onda samo u Englesku u Bayern je sam izjavijo da nikad!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare