To je to što me zanima!

Hezonja i Orlando su pobijedili Bogdanovića i Brooklyn Netse

Hezonja je bio bolji i pojedinačno. Za 24 minute provedene na parketu, ubacio je 10 koševa dok je Bogdanović je za 15 minuta ubacio šest koševa te imao 1 skok i asistenciju
Vidi originalni članak

Noćas je odigrana utakmica između Orlando Magica i Brooklyn Netsa. Orlando je na svojem terenu uvjerljivo slavio 139-105 pa je tako Mario Hezonja bio bolji od Bojana Bogdanovića u hrvatskom okršaju.

Hezonja je bio bolji i pojedinačno. Za 24 minute provedene na parketu, ubacio je 10 koševa (4-8) te imao po tri skoka i tri asistencije. Bogdanović je za 15 minuta ubacio šest koševa te imao 1 skok i asistenciju. Slab je to učinak Bogdanovića, koji nas je navikao na prosjek od 18 poena, 2 skoka i 2 asistencije po utakmici.

Bila je ovo druga pobjeda zaredom Orlando Magica, a noćas su protiv Brooklyna zabili najviše poena u zadnjih sedam godina! Posljednji put su 139 poena zabili 2009. godine protiv Sacramenta.

Također, koliko je Orlando bio moćniji pokazuje i podatak da je čak osam košarkaša Orlanda bilo dvoznamenkasto.  Andrew Nicholson je ušao s klupe i zabio 24 poena uz šut 9-9 (trica 3-3).

Idi na 24sata

Komentari 10

  • wwww 30.03.2016.

    Noćas su Pistonsi i Thunderi odigrali jednu zanimljivu utakmicu.Pistonsima je trebala pobjeda a Thunderi su odlučili odmarati Duranata i Ibaku i utakmica sama po sebi ne bi bila toliko zanimljiva da u njoj nisu sudjelovala dva zaraćena aktera i uistinu se noćas pokazalo radi čega je Reggie Jackson napustio redove Thundera i zamalo je došlo do incidenta između njega i Westbrooka i ne vjerujem da će na ovome ostati jer je palo dota teških riječi...https://youtu.be/YP6VDEmcIz8?t=373

  • nokiac503 30.03.2016.

    Na sta je spao NBA kada tamo igra Guzonja :DD

  • DUODECIMA 30.03.2016.

    Hezonja igra ovaj garbage minute, znači kad su igrači s klupe na terenu i čak i tu nije ni blizu prve opcije u napadu, dečko ni loptu ne dobije, to mi je nevjerojatno da 5. pick na draftu nema više slobode u igri i veću odgovornost. Da trener ne može jednu akciju nacrtat za njega, stvarno mi nije jasno zašto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare