To je to što me zanima!

Hezonja je kritizirao suigrače, zaludio NBA-skaute i navijače

BLISTAO U PORAZU Zabio je 22 koša Realu, ali nije dobro podnio težak poraz Barcelone od Real Madrida u El Clásicu. Mario Hezonja privlači pozornost medija
Vidi originalni članak

Ako su velike utakmice za velike igrače, njegova je budućnost ogromna, piše španjolski dnevnik El Confidencial nakon najbolje Hezonjine utakmice u Euroligi.

Dubrovčanin, koji će potkraj mjeseca napuniti 20 godina, zabio je 22 koša, ali Barcelona je izgubila 97-73 u El Clásicu u 6. kolu Top 16 faze Eurolige.

- Ne možemo ovako igrati protiv Reala. Trebamo više karaktera, motivacije, odlučnosti... Otišli smo s utakmice, umjesto da se vratimo. Nije me briga za moja 22 koša, ni u čemu nisam uživao - rekao je ljutiti Hezonja španjolskim medijima.

Dok su njegovi suigrači proklinjali pogreške i nemoć, Mario je jedini pokušavao vratiti Barçu u igru. Protiv moćnog Reala ovaj put nije mogao sam, ali...

- Budućnost El Clásica pripada Hezonji. Iako će uskoro vjerojatno u NBA - piše El Confidencial.

A toga se u Barceloni najviše boje. Tek je počeo pokazivati kakva je igračina, a mogli bi ga izgubiti već ovog ljeta.

- U posljednja dva mjeseca zaista su mu porasle akcije, ima velike šanse biti izabran među prvih deset - piše nbadraft.net. Hezonja je impresionirao skaute i medije, a Twitter je pun poruka navijača koji žele da njihova omiljena NBA momčad odabere baš Marija.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • jabbar 09.02.2015.

    Prvi naš igrač u posljednjih dvadeset godina koji ima sve predispozicije da bude NBA mega zvijezda!

  • mesuney 07.02.2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=VMCfX-yErI4&feature=youtu.be ...evo svi njegovi poeni protiv Reala

  • NikolaCro27 07.02.2015.

    Zabio 3 trice kad je već bilo riješeno pitanje pobjednika, odličan je, naš je, ali nije ni on bio na visini zadatka kad se lomila utakmica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare