To je to što me zanima!

Hezonja naljutio Greek Freaka: Još jednom i dobit ćeš u jaja!

Zakucao je u prvoj četvrtini Hezonja nakon što se sjurio u kontru, Antetokounmpo ga je pokušao blokirati i završio je na parketu, a Mario ga je, u stilu Iversona, prekoračio, što je naljutilo strašnog Grka
Vidi originalni članak

New York Knicksi pobijedili su Milwaukee Buckse u Madison Square Gardenu 136-134 nakon produžetka, a glavna tema večeri bio je potez Dubrovčanina Marija Hezonje nad Grkom Giannisom Antetokounmpom. 

Zakucao je u prvoj četvrtini Hezonja nakon što se sjurio u kontru, Antetokounmpo ga je pokušao blokirati i završio je na parketu, a Mario ga je, u stilu Iversona, jednostavno prekoračio što se u NBA ligi smatra jednim znakom bahaćenja i manjkom poštovanja.

- Ako to ponovi još jedanput, udarit ću ga u jaja - zaprijetio je Hezonji nakon utakmice Giannis Antetokounmpo, koji je zabio 33 koša, imao je 19 skokova i sedam asistencija, ali nije to pomoglo Bucksima protiv Knicksa.

Pogledajte video OVDJE.

Hezonja, kojem je to bio jedini ubačaj na utakmici, nije bio impresioniran.

- Iskreno, ako se bojiš, ovo nije za tebe. Ako osjećaš strah, ovo nije mjesto za tebe, New York nije mjesto za tebe i ova momčad nije mjesto za tebe - uzvratio je Dubrovčanin.

Bucksi 27. prosinca dočekuju Knickse.

A navijači čekaju novi duel Hrvata i Greek Freaka, kako su Amerikanci prozvali grčku zvijezdu.

Knickse je u pobjedi predvodila četvorka Mudiay (28 koševa, sedam asistencija, Knox 26 koševa, Dotson 21 koš, Hardaway 21 koš, osam asistencija).

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 02.12.2018.

    knicksi su najbogatiji tim čekaju naslov od 1973 kriva je uprava,, čekat ce naslov još godinama,trebaju dovesti recimo westbrooka i duranta ,,

  • mihael6 02.12.2018.

    pa kaj si ovaj hezonja umislja prosjecno zabija valjda 5 poena a ovaj giannis je u top 5 igraca danasnjice umjesto da hezonja pokaze malo postovanja i pomogne mu da se digne on ga gazi pa to nema nigdje

  • Joe Frazier 02.12.2018.

    Saric i Hezo zajedno utrpali 9 poena...svjetla buducnost hrvatske kosarke

Komentiraj...
Vidi sve komentare