To je to što me zanima!

Hezonja: Neću unositi nemir, to nije bilo za Dina, Stojka i ekipu

U najnovijoj objavi Hezonja je poručio da se prethodni status ne odnosi na 'Stojka, Zulu i svu našu ekipu', već ga smetaju 'internet domoljubi i heroji'. Reprezentaciji je poželio sreću, ali ni to nije pomoglo...
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja, koji ne sudjeluje u ovom ciklusu utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini, obrazložio je svoju poruku od prije nekoliko dana na Facebooku. 

PUTEM FACEBOOKA Hezonja: I Prostranu su uzeli putovnicu kao i meni, čini se

Tada je komentirao kako 'te kvalifikacije, tko god da ih je organizirao, veze sa sportom nemaju', da nam ne treba Amerikanac, kao i razloge nepozivanja Tonija Prostrana u reprezentaciju. 

U najnovijoj objavi je poručio da se prethodni status ne odnosi na 'Stojka, Zulu i svu našu ekipu', već ga smetaju 'internet domoljubi i heroji'. 

Hezonjin status prenosimo u cijelosti:

Ne želim unositi nemir, treniram, izgleda umišljen i ne da mi se, pa nisam stigao napisati prije. Samo da se razumijemo,iako je to teško sa nekolicinom internet domoljuba i heroja. Moj bilo kakav komentar ovdje nije za Dina, Stojka, Zulu I svu našu ekipu, nego za grupu ljigavaca koje sam gore detaljnije opisao. Isprike na nesporazumu, a fanovima i prijateljima košarke i našeg sporta šaljem veliki pozdrav i zahvale na porukama! Vidimo se uskoro! 
Sretno danas, Iznad Svih! Hrvatska! 

Post je napisan uoči kvalifikacijske utakmice s Poljskom u ponedjeljak, koju je Hrvatska izgubila 79-74 i praktički se oprostila od izgleda za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • lukepicard 18.09.2018.

    Ali sadi čekajte kad jednu utakmicu pobjede i ako pobjede kako će svi oni početi govoriti gdje su sad oni koji su nas pljuvali,o i kritiku nazivaju pljuvanje i sve nas koji doživljavamo srčane internet domoljubima a reprezentacija im je samo služila da bi se dobro prodali i takvi imaju obraza nekoga nazivati internet domoljubima i slično.

  • Lovro.Novak 18.09.2018.

    Rukometaši su naš naj uspješniji momčadski sport jer su izgarali u svakom napadu, išli glavom na lakat,šaku, kljeno u svakoj obrambenoj akciji, izgarali su i otud nam tolika svjetska i olimpijska zlata,srebra i bronce. Nogometaši su izgledali ko i sada košarkaši dok nisu u prošlom prvenstvu počeli izgarat na terenu u svakom centimetru terena, to nam je donjelo srebro a realno je trebalo i zlato da je bilo pravde. Dakle, lijene rage van i dečki koji će grist i izgarat unutr makar i iz naše lige, bolje gubit sa borcima nego umišljenim zvjezdicama kojima je reprezentacija odmor od NBA-a!

  • Smogovac_2 18.09.2018.

    Teško je prihvatiti činjenicu ali već je vrijeme: Hrvatska kao košarkaška velesila više NE postoji u realnosti, samo u našim glavama kao sjećanje na prošle dane dok se igrala kvalitetna košarka i koja je producirala isto tako kvalitetne igrače. Danas je naša klupska košarka smijurija u usporedbi s onim što se tu igralo prije 25-30 godina. Od kada su nam instant poluigrači iz svijeta počeli uništavati školovanje domaćih igrača s našom košarkom je bilo gotovo. Naš bazen igrača više nije imao mogućnosti producirati playeve a kamoli kvalitetne centre i danas nismo ni zaslužili da idemo na natjecanja jer nemamo kvalitete baze, nemamo ništa. Zahvaljujući vodstvu koje je dopustilo pustošenje klupske košarke. Jugoplastika-Split, Lokomotiva-Cibona, Zadar više ne vrijede niti 20% nekadašnjih kvaliteta. Slobodno možemo reći: hrvatska košarka je umrla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare