Obavijesti

Sport

Komentari 20

Hezonja: Neću unositi nemir, to nije bilo za Dina, Stojka i ekipu

Hezonja: Neću unositi nemir, to nije bilo za Dina, Stojka i ekipu
1

U najnovijoj objavi Hezonja je poručio da se prethodni status ne odnosi na 'Stojka, Zulu i svu našu ekipu', već ga smetaju 'internet domoljubi i heroji'. Reprezentaciji je poželio sreću, ali ni to nije pomoglo...

VIDEO

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja, koji ne sudjeluje u ovom ciklusu utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini, obrazložio je svoju poruku od prije nekoliko dana na Facebooku. 

Hezonja: I Prostranu su uzeli putovnicu kao i meni, čini se
Hezonja: I Prostranu su uzeli putovnicu kao i meni, čini se

Tada je komentirao kako 'te kvalifikacije, tko god da ih je organizirao, veze sa sportom nemaju', da nam ne treba Amerikanac, kao i razloge nepozivanja Tonija Prostrana u reprezentaciju. 

U najnovijoj objavi je poručio da se prethodni status ne odnosi na 'Stojka, Zulu i svu našu ekipu', već ga smetaju 'internet domoljubi i heroji'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hezonjin status prenosimo u cijelosti:

Ne želim unositi nemir, treniram, izgleda umišljen i ne da mi se, pa nisam stigao napisati prije. Samo da se razumijemo,iako je to teško sa nekolicinom internet domoljuba i heroja. Moj bilo kakav komentar ovdje nije za Dina, Stojka, Zulu I svu našu ekipu, nego za grupu ljigavaca koje sam gore detaljnije opisao. Isprike na nesporazumu, a fanovima i prijateljima košarke i našeg sporta šaljem veliki pozdrav i zahvale na porukama! Vidimo se uskoro! 
Sretno danas, Iznad Svih! Hrvatska! 

Post je napisan uoči kvalifikacijske utakmice s Poljskom u ponedjeljak, koju je Hrvatska izgubila 79-74 i praktički se oprostila od izgleda za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu