To je to što me zanima!

Hezonja ponovo jako dobar, ali Orlando tone sve dublje na dno

Hezonja se preporodio u Orlandu u posljednjih nekoliko tjedana, ali Magic se ne uspijeva izdići iznad crne rezultatske serije u koju je upao. Oklahoma i Toronto izgubili su na domaćem parketu
Vidi originalni članak

Mario Hezonja dobiva sve veću minutažu od trenera Orlanda Franka Vogela, i opet je opravdano njegovo povjerenje. Hrvatski košarkaš zabio je 14 poena (devet u prvom poluvremenu) uz četiri skoka i četiri asistencije u sinoćnjem ogledu Magica kod Dallasa 114-99.

Orlandu je to nevjerojatan 14. poraz u posljednjih 15 utakmica u NBA ligi, sa svega 12 pobjeda u 41 utakmici ove sezone druga su najlošija momčad lige iza Atlante (10-30). Najbolji kod Mavericksa bili su Dennis Smith Jr. i veteran Dirk Nowitzki, koji su zabili po 20 poena.

Ivica Zubac nije bio u konkurenciji za utakmicu njegovih LA Lakersa i Sacramenta. Domaćini su slavili u Staples Centru 99-86. Julius Randle ubacio je 22 poena za domaćine, a Bogdan Bogdanović (19) bio je najefikasniji kod poraženog sastava.

Portland je iznenadio Oklahomu na njenom parketu 117-106 uz 27 poena C.J. McColluma, a još jedno neočekivano gostujuće slavlje, ono Miamija u Torontu, donio je Wayne Ellington polaganjem posljednjoj sekundi a 90-88. Goran Dragić zabio je najviše za Heat, 24 poena.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • matekapula 10.01.2018.

    nije mi jasno do kada će vlasnici Orlanda tolerirati nesposobne klaune koji vode klub uključujući ovog katastrofalnog trenera Vogela, ima li koji klub sa lošijom selekcijom igrača i tradeovima? dali su Oladipa praktički za ništa, a on je bolji od svih njihovih igrača, a forsiraju već godinama ove Fourniera i Gordona, a oni ne donose nikakav rezultat, igraju za svoju statistiku, pa imaju skor 12-29? imaju li oni uopće plan? kakav je to plan? Hezonji nisu htjeli aktivirati opciju o produženju ugovora, a uopće nije dobio pravu priliku, sada vidimo da ipak zna i može pa mi stvarno nije jasna takva politika kluba?!

  • 10.01.2018.

    orlando magic je loša ekipa

  • sudoper 10.01.2018.

    Kakav amaterizam strasno... lakersi su pobjedili a ne izgubili. Samo me zanima od kud vadite podatke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare