To je to što me zanima!

'Hezonja se jedini ne javlja, a ostali NBA igrači će doći...'

Bio sam u kontaktu sa svim našim igračima koji igraju u NBA ligi, svi su jako pozitivni. Nijedan nije stavio pod upitnik svoje neodazivanje, jedino se nisam uspio čuti s Hezonjom, rekao je Veljko Mršić...
Vidi originalni članak

Kako su i najavili predsjednik hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković i novi izbornik Veljko Mršić, objavljen je sastav reprezentacije za Ljetnu ligu gdje će nastupati naši košarkaši tijekom srpnja i kolovoza. Osim Ljetne lige, Hrvatska će nastupati i na tri turnira u Kini.

Kao što je poznato, košarkaši nisu uspjeli izboriti Svjetsko prvenstvo u Kini koje je na rasporedu u rujnu, a kako bi igrači bili aktivni, HKS je odlučio organizirati turneju kako bi se reprezentativci bolje upoznali i zajedno stvorili kemiju u momčadi. Glavni cilj je stvoriti bazu reprezentativaca koji će u budućnosti nositi Hrvatsku u kvalifikacijama.

Novi izbornik objavio je popis od 15 igrača na koje će ozbiljno računati u budućnosti, a njima će se priključiti i neki NBA igrači koji će ovaj put biti u ulozi gledatelja. Što je Ljetna liga? To je natjecanje koje traje tijekom ljeta, a nastupaju NBA momčadi u kojima nastupaju mladi igrači koji traže proboj u prvu momčad, a i igrači koji su se oporavili od ozljeda.

- Bio sam u kontaktu sa svim našim igračima koji igraju u NBA ligi, svi su jako pozitivni. Nijedan nije stavio pod upitnik svoje neodazivanje. Samo zbog pravila ne mogu nastupati u kvalifikacijama i na Ljetnoj ligi pa ih zbog toga nismo koristili. Za sva buduća natjecanja oni su neupitni. Nisam jedino uspio stupiti u kontakt s Marijom Hezonjom - rekao je Veljko Mršić.

Ovo nije prvi put da se Mario Hezonja nije javio na telefon nekome od izbornika. Ivica Skelin, Dražen Anzulović, pa sada i Veljko Mršić pokušali su stupiti u kontakt s njim, ali Hezonja se nije odazvao. Zadnji put je za Hrvatsku nastupio na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. kada smo ispali od od Srbije u četvrtfinalu.

Popis igrača: Roko Rogić, Krešimir Radovčić, Roko Badžim, Luka Babić, Mateo Drežnjak, Pavle Marčinković, Ivan Ramljak, Tomislav Zubčić, Domagoj Vuković, Matej Rudan, Roko Prkačin, Marjan Čakarun, Filip Bundović, Antonio Vranković, Krešimir Ljubičić...

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • HAKER RS 13.06.2019.

    Što lepo ne pogledate vašu žensku A reprezentaciju,pa tamo bar četiri čiste srpkinje vam igraju i još vam je tim menadžer i muške i ženske reprezentacije Srbin,pa posle kažite,da lupamo,da bez naših ne možete. Pogledajte i fudbalsku reprezentaciju Perišić,Modrić,Subašić, Mandžukić,Rakitić,to su vam najmanje pola tima sve Srbi bili pre NDH,mada su i sad,ali im lakše,da lažu i vas i sebe,pa Ćiro Blažević svim svojim postupcima i Severina Vučković,čiji je stric naš glumac. Shvatite od nas ste postali.

  • Nemo22 07.06.2019.

    Decko je pamten.Pa nije redilkul da igra u našoj repki koju vode "pametnjakovici."

  • HAKER RS 07.06.2019.

    Vi mora da se zezate. Dokle ćete da se brukate.Umesto Mršića vama je na klupi trebao drugi Srbin. Predlagao sam vam Pešića ili da vratite Petrovića,ali ništa. Kako Turcu,Nemci,Makedonci,Slovenci, BiH i Crnogorci mogu,imaju bar trenera i bar dva Srbina- Nemačka i Makedonija i bar po jednog Amera. Dok Slovenija i Turska ne bitno pravoslavni ili musliman ne može bez Srbina i to je to. BiH i Crna Gora oni su već preko 90 odsto uz po kojeg Amera. Vi u fudbalu možete,pa i rukometu ,a ne možete u košarci. Sramota i strašno. Igraćete i vi košarku tamo negde u daljoj budućnosti iza 2040. Veliki poz iz Srbije,zemlje košarke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare