To je to što me zanima!

Hezonja zalijepio 'banančinu' LeBronu na šutu za pobjedu!

Knicksi su vodili jedan razlike deset sekundi prije kraja, a Lakersi su imali loptu. Nju je naravno preuzeo LeBron James s mišlju kako će zabiti za pobjedu, krenuo je položiti prema obruču, ali Super Mario je rekao NE...
Vidi originalni članak

Mario Hezonja poznat je kao izuzetno atletičan i motoričan igrač, a to je podsjetio i LeBrona Jamesa na utakmici između Lakersa i Knicksa. 'Dijelim banane po utakmicama', mogao bi biti novi Hezonjin moto, a James će ovu bananu sigurno jako dugo pamtiti.

Knicksi su vodili jedan razlike deset sekundi prije kraja, a Lakersi su imali loptu. Nju je naravno preuzeo LeBron James s mišlju kako će zabiti za pobjedu, krenuo je položiti prema obruču, ali Super Mario je rekao ne može! Prilijepio se Hezonja na njega od početka napada, a to sve završio prekrasnom blokadom uz zvuk sirene i donio svojoj momčadi pobjedu (124-123).

<<<<<<<<VIDEO POGLEDAJTE OVDJE>>>>>>>>>>>

Ova blokada sigurno će mu jako dugo ostati u pamćenju, kao i ona Šarićeva nad Gasolom na Olimpijskim igrama, jer to ne radite svaki dan jednom od najboljih košarkaša u povijesti.

Što se tiče LeBrona, ova blokada sigurno još više boli jer se već zna da Lakersi ove sezone neće igrati u doigravanju, a to je za Jamesa šok jer je u playoffu igrao 13 godina zaredom.

New York Knicksi su tako došli do velike pobjede nad Lakersima, a među najboljim pojedincima Yorkera bio je upravo naš Mario Hezonja sa 17 poena i osam skokova! Imao je Hezi i dvije ukradene lopte, i ono najbitnije - jednu blokadu! Ali ne bilo kakvu... Zalijepio je velikog LeBrona Jamesa na posljednjem posjedu te donio svojoj momčadi pobjedu!

Uz Hezija, fantastični su bili i Emmanuel Mudiay s 28 poena i osam asistencija, Damyean Dotson s 25 poena i šest skokova, DeAndre Jordan s 15 poena, 17 skokova i sedam asistencija te Kevin Knox s 19 poena.

U redovima bivše momčadi Ivice Zupca najbolji je bio upravo LeBron s 33 poena, šest skokova i osam asistencija, a solidan je bio i Kyle Kuzma s 18 poena i osam asistencija. Mike Muscala, kojeg su Clippersi poslali za Zupca, nije ni igrao. Sve više izlazi na vidjelo koliko je to očajna razmjena bila...
 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 18.03.2019.

    Kralj James je očito loš "general"

  • shell dexos2 GM 17.03.2019.

    nemojte spominjati banane , naruzice vas

  • dirk_nowitzki89 17.03.2019.

    Lebron GOAT ko i messi. Statistike najbolje a kad je bitno nikakav. Govoria san da ce lebron na zapadu bit los. Lako je bilo na istoku slabom

Komentiraj...
Vidi sve komentare