To je to što me zanima!

Hiddink: S ovom Rusijom napravio sam pravo čudo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nizozemski trenerski mag na klupi Rusije vjeruje da njegova momčad može ići još i dalje. Predviđa Rusiji veliki, najveći rezultat na ovom Euru...
Vidi originalni članak

Igrači su naučili da nekad treba riskirati i to im se isplatilo. Nevjerojatno je kako ova mlada momčad brzo uči. Moramo ignorirati pritisak, igrati rasterećeno, a onda smo najopasniji, rekao je Nizozemac na ruskoj klupi uoči polufinalne utakmice protiv “furije”, od koje je u skupini izgubio visokih 4-1.
- Imamo neke neriješene račune iz te utakmice, ispalo je da su nas uvjerljivo pobijedili, a nije baš tako bilo. Vratit ćemo im. Naravno da su oni favoriti, no neće im biti lako - kaže ruski izbornik Guus Hiddink.
Španjolce ta pobjeda nije zavarala i s velikom dozom opreza očekuju novi susret s Rusima.
- Ruku na srce, imali smo sreće. Brzo smo zabili dva gola i riješili utakmicu. No ovo će biti potpuno drukčije. Rusi igraju sjajno, potpuno su nadigrali Nizozemsku i sad su praktički favoriti za naslov. No ne bojimo se nikog - rekao je Xavi.
- Obje momčadi igraju ofenzivno i pobijedit će nogomet - diplomatski je rekao Hiddink.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lilo_09 26.06.2008.

    Super bi bilo da Rusija udje u finale jer igraju odlicno i zasluzili su! A opet, jos nekoliko dana i nakon finala mislim da ce nestati i ova nesnosna ljubomora nasih susjeda koja prelazi granice normalnoga, vrijedaju nas, smetamo im, ali ipak provode 24 sata dnevno na nasim portalima, vjerojatno vise i od nas samih su ovdje! I sve sama ljubomora i zavist, koja ih izjeda, tesko je ista nase pohvaliti, razumijem ja to, i opet pokazujemo koliko smo iznad njih po svemu, jer kada Ana Ivanovic igra fantasticno - meni to nikada nije problem reci, dok srbi samo vrijedaju, pljuju a zapravo su opsjednuti nama! To je jako lose, mene ne zanima srpsko misljenje, i nikada mi ne bi palo na pamet poput njih ici na njihove web portale i vrijedati ih, zato smo mi iznad njih! I molim admina ukoliko brise mene, neka obrise i komentare nasih susjeda u kojima psuju i vrijedaju nas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare