To je to što me zanima!

Hiddink za Nijemce pozvao 'krvnika' Stipe Pletikose

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Guus Hiddink uvrstio je u selekciju za utakmice kvalifikacija za SP protiv Njemačke i Azerbajdžana vratara moskovskog Spartaka Soslana Džanajeva
Vidi originalni članak

Džanajev (22 godine) će u ruskoj vrsti zamijeniti Vladimira Gabulova koji je slomio čeljust, te je za njega sezona završena. Džanajev je, podsjećemo, u svom klubu, moskovskom Spartaku, istisnuo iz momčadi hrvatskog vratara Stipu Pletikosu, a ovo mu je prvi poziv u rusku reprezentaciju. Hiddink je, također, ponovno u sastav uvrstio i Dmitrija Torbinskog, nakon što sto se vezni igrač moskovskog Lokomotiva oporavio od brojnih ozljeda. Rusija i Njemačka sastat će se 10. listopada u Moskvi, što će biti izravna borba za prvo mjesto u četvrtoj kvalifikacijskoj skupini za SP. Naime, Njemačka je vodeća na ljestvici s 22 boda, a Rusija druga s bodom manje, što znači da će pobjednik tog sraza gotovo sigurno ostvariti izravni plasman na Svjetsko prvenstvo. Nijemcima, koji će 14. listopada u Hamburgu ugostiti Finsku, odgovarao bi, dakako i jedan bod u Moskvi.

Hiddinkov popis za Njemačku i Azerbajdžan:
Igor Akinfejev, Vjačeslav Malafejev , Soslan Džhanajev, Sergej Ignaševič, Aleksej Berezucki, Vasilij Berezucki, Juri Žirkov, Renat Janbajev, Aleksander Anjukov, Igor Semšov, Konstantin Zirjanov, Vladimir Bistrov, Igor Denisov, Sergej Semak, Alan Dzagojev, Dinijar Biljaletdinov, Aleksej Rebko, Dmitrij Torbinski, Andrej Aršavin, Roman Pavljučenko, Pavel Pogrebnjak, Aleksander Keržakov, Aleksander Buharov.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rođin rođo1 25.09.2009.

    utakmica između njemačke i azerbedžana.hiddinik okuplja ruse.po ovom ispada da je on izbornik azerbedžana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare