To je to što me zanima!

Higuain fotošopirao pločice, svi mu se smiju: Eto, nisam buco...

Kako u dva dana do pločica i isklesanog tijela? Zna to napadač Juventusa Gonzalo Higuain i nema previše veze s teretanom. Internet se smije Higuainu na lošem photoshopu...
Vidi originalni članak

To nije moguće! Pa neki dan je izgledao puno deblje. Ili ovo možda i jest glava Gonzala Higuaina, ali tijelo nije sigurno. To su samo neki od komentara nakon što je napadač Juventusa na društvenim mrežama objavio fotografiju bez majice.

- Samo me zovite debelim ili bucmastim, ja ću i dalje zabijati golove. Ne zanima me što ljudi komentiraju i vrijeđaju - odgovorio je Gonzalo Higuain kritičarima.

Otkad je stigao u Juve, priča o njegovim kilogramima je i dalje tema. Nikako da dođe na pravu kilažu. Tako je nakon novogodišnjih praznika snimljen video u kojem se čini da i dalje ima nekoliko kila viška i gdje se ne vide “trbušne pločice”.

Zapravo, na videosnimku izgleda kao da nije trenirao dvadesetak dana, a trbuh mu je dosta zaobljen. No već drugi dan Higuain je otišao u teretanu i nakon treninga se fotografirao s prijateljem.

Naravno, bez majice. Fotografiju je postavio na društvene mreže i izazvao mnoge komentare i smijeh. Naime, gotovo je nemoguće da je u samo jedan dan od “debeljuce” uspio napraviti mišiće i izgubiti nekoliko kilograma.

Fotografija je "isfrizirana" u photoshopu što se prilično jasno vidi po parketu koji izgleda kao da je u nekoj drugoj dimenziji, a Higuain je na kraju ismijan.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • DK19 03.01.2017.

    I šta sad što je "debel" Dok god igra i zabija dobro je

  • bambuchko 03.01.2017.

    gluposti s tim plocicama, ja imam laminate pa ne postam svaki cas novu sliku...

  • ribica123 03.01.2017.

    a zašto je onda parket izobličen kod ovog drugog?

Komentiraj...
Vidi sve komentare