To je to što me zanima!

Higuain: Mandžukić me lijepo dočekao, zajedno ćemo slaviti

Aurelio de Laurentiis me natjerao na ovo. Nisam želio više ni sekunde provesti u društvu tog čovjeka. Došao sam u klub koji ima rođene pobjednike, rekao je Gonzalo Higuain
Vidi originalni članak

Juventus je predstavio novu devetku.

Gonzalo Higuain prvi se put obratio javnosti kao napadač Stare dame. Argentinac je za 90 milijuna eura stigao iz Napolija u trećem najvećem transferu u povijesti.

- 90 milijuna eura? Sad moram pokazati da toliko vrijedim - rekao je Higuain kojem je konkurencija u napadu Mario Mandžukić.

- Nemam problema s njime. Zapravo, Mandžukić me baš lijepo dočekao. Pobjeđivat ćemo zajedno - rekao je Higuain i otkrio zašto je otišao iz Napolija u kojem je proglašen izdajnikom i čiji navijači pale njegove dresove i plakate s njegovim licem stavljaju na smetlarske kamione.

- Aurelio de Laurentiis me natjerao na ovo. Nisam želio više ni sekunde provesti u društvu tog čovjeka. Došao sam u klub koji ima rođene pobjednike i koji je stvoren za trofeje. Hvala svima u Juventusu što su mi dali šansu - rekao je Argentinac.

U Napulju su bijesni. De Laurentiis je Higuaina nazvao izdajnikom, a ni trener Maurizio Sarri nije imao lijepe riječi za bivšeg napadača.

- Higuain je sam izabrao. Izgubili smo najboljeg napadača na svijetu, ali ostaje gorčina. Očekivao sam da će se javiti, barem pozdraviti igrače - rekao je Sarri.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 29.07.2016.

    zar ne nosi mandzuka, miljenik hrvata s IQ manjim od 70, broj 9?

  • Dr.Gonzo. 29.07.2016.

    29God, 90 mil eura, moze igrati na najvisem nivou 3, mozda 4 sezone, a da bi opravdao cijenu mora zabiti vise golova od cifre, barem 100 komada, osvojiti ligu 2-3 puta I ligu prvaka. Sve ostalo ce biti teski promasaj jer nece opravdati ulozeno. Sretno mu, ima sve predispozicije da zabije 30+ golova po sezoni, ako se ozljedi onda ce Juve biti u teskim problemima. Kako je trpao u napoliu sve sto mu se serviralo , tako bi trebao u Juventusu.

  • pfc 28.07.2016.

    Ima da trpas u Juveu duplo nego u Napoliu

Komentiraj...
Vidi sve komentare