To je to što me zanima!

Hirscher o povratku u skijanje: Veća je šansa da vozim Formulu

Bilo je pravo vrijeme. Proveo sam dobro i lijepo razdoblje u skijanju, a sad uživam u životu, rekao je legendarni Austrijanac Marcel Hirscher koji je osvojio Veliki globus čak osam puta
Vidi originalni članak

Među mnogim uglednicima koji su došli uživo pratiti utrku Svjetskog prvenstva Formule 1 za Veliku nagradu Austrije u Spielbergu bio je i osmerostruki osvajač Velikog kristalnog globusa u alpskom skijanju, 32-godišnji Austrijanac Marcel Hirscher koji je odbacio mogućnost povratka u "bijeli cirkus".

NIZOZEMCI U EKSTAZI Zameo ih vjetar: Verstappen u oblaku dima ostavio Mercedese

Špekulacije o njegovom povratku skijaškim natjecanjima potaknute su nedavno objavljenim fotografijama s testiranja skija. No, Hirscher se samo nasmijao na pitanje o povratku.

- Veći su izgledi da ću voziti formulu 1 - izjavio je za austrijsku televiziju ORF.

Ipak, kako je nedavno raskinuo suradnju s proizvođačem skijaške opreme Atomicom, pojavile su se glasine da bi proslavljeni skijaš mogao izaći na tržište sa svojim materijalom.

- Mogu samo reći da je sve vrlo uzbudljivo. Bilo je jako lijepo ponovno biti na snijegu - izjavio je Hirscher koji ne žali što je prije dvije sezone završio skijašku karijeru.

- Bilo je pravo vrijeme. Proveo sam dobro i lijepo razdoblje u skijanju, a sad uživam u životu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • razor13 04.07.2021.

    sta se ima vise vracati u skijanje, svaku utrku je sekudnu i pol brzi od drugog, nema adekvatne konkurencije 🤣

  • Busi 04.07.2021.

    hiršer, hiršer, koe taj? jel on vozi formulu il skija, posto ja od formule znam samo šumahera a od skijanja samo kostelića

Komentiraj...
Vidi sve komentare